Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy w pierwszych tygodniach ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie czy mozliwe sa objawy w pierwszych tygodniach ciazy ? mowie o pierwszym miesiacu , slyszalam ze jest to niemozliwe . czy bol podbrzusza moze byc jednym z objawow ? bardziej uczucie kłucia

Gość gość
w 2 ciążach objawy na początku wskazujące na nadchodzący okres. Wszystko jak zwykle. Odstępstw brak. Czyżbyś wkręcała sobie ciążę?

Gość gość
hehe wkrecilam za duzo powiedziane jednak strach przed ciaza wywoluje rozne zachowania , czyli w pierwszych miesiacach nie ma szczegolnych objawow ? mam bol taki jakby nadchodzil okres jednak do okresu mam 2 tygodnie .

Gość gość
skoro do okresu masz 2 tyg. to masz objawy owulacji a nie ciąży/

Gość gość
Ja miałam wszystko dosłownie jak na miesiączkę. Jedynie co, to piersi o wiele wcześniej zaczęły mnie bardzo boleć niż zwykle i powiększyły się duużo bardziej. Okres spóźnił mi się ponad tydzien, gdzie miałam regularne z odstępstwem +/- 3 dni. I praktycznie od razu test wykazał ciążę. Poza tym nie miałam żadnych mdłości ani niczego takiego. Bynajmniej mowa o początkach ciąży.

Gość gość
bol wystepuje od ok tygodnia a stosunki byly prawie codziennie czyli w dni plodne i owulacje

Gość gość
to nie zostalo mi nic jak poprostu zrobic test jakos za tydzien lub dwa :)

Gość gość
kiedy miałaś ost. okres, ile dni mają cykle i czy są regularne oraz kiedy pojawił się ból. Może to jakaś infekcja.

Gość gość
Ale kochaliście się bez zabezpieczenia, że boisz się ciąży? Ja bym poczekała tydzień, dwa po terminie @, jeśli takowa nie przylezie :)

Gość gość
ostatni okres mialam 7 pazdziernika cykl mam ok 33 dni , moze infekcja jednak przy infekcji byly by jakies swedzenie czy pieczenie nie wiem , a kochalismy sie bez zabezpieczenia , znaczy nie boje sie ciazy tylko jezeli by byla jakis maly strach jest ale nie byla bym tym wcale zdolowana :)

Gość gość
To poczekaj jak pisałam tydzień-dwa po terminie. Albo wcześniej wyklucz np.infekcję :)

Gość gość
tak zrobie jednak nie moge sie doczekac kiedy zrobie test zeby miec pewnosc :):)

Gość gość
Przeciez ty jeszcze nie masz dni płodnych:O

Gość gość
Przecież u ciebie jeszcze nawet owulacji nie było, więc jaka ciąża?

Gość gość
dni plodne widzisz kochana po sluzie a nie po obliczeniach na kalendarzyku ;)

Gość gość
jasne i zaszła tydzień temu czyli miała owulację tydzień po okresie.

Gość gość
U mnie nigdy nie ma śluzu tylko czuję ból owulacyjny,więc gdybym miała stwierdzać owulację na podstawie śluzu to nigdy bym jej nie miała:D

Gość gość
Moja koleżanka dopiero się zorientowała w 2 miesiącu ponieważ wcześniej dostała "okres" tyle ze 10 dni przed terminem więc myślała że ok i dopiero kiedy w następnym miesiącu nie dostała i zaczęła źle się czuć zrobiła test

Gość gość
a ja w 2 ciazach mialam nudnosci jeszcze przed okresem, a pozniej to juz byly meeega nudnosci. Bez tesu na bank wiedzialam, ze jestem w ciazy. Cykle krotkie- 26 dni;-)