Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę doradźcie .

Polecane posty

Gość gość

Przez dwa lata bralam tabletki madinette. Odstawilam je. Ostatnia tabletke z blistra wzielam 25 wrzesnia. Z narzeczonym kochalismy sie 3 pazdiernika tj. W dzien kiedy powinnam zaczac kolejne opakowanie i 12 pazdziernika. Za kazdym razem do konca. Od kilku dni bola mnie strasznie piersi. Jestem okropnie drazliwa, placzliwa. Ciagle sie kloce z narzeczonym. I nie wiem czy to istotne ale cholernie boli mnie prawe ramię. Powiedzcie czy jest mozliwosc ze odbywajac stosunek w te dni moglo dojsc do zaplodnienia ? Biorac pod uwage ze tabletki bralam przez dwa lata ? Bo mnie wydaje sie to malo prawdopodobne. Dziekuje za kazda konkretna odpowiedz.

Gość gość
Może to wariacje organizmu po odstawieniu hormonów?

Gość gość
masz ciążę pozamaciczną, która rozwija się w prawym ramieniu 🖐️

Gość gość
w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletek zajcie w ciaze jest najbardziej mozliwe , najlepiej bedzie jak udasz sie do apteki i zrobisz test jezeli wyjdzie negatywny a objawy nie ustąpią powtorz za tydzien jeszcze raz badanie testem i udaj sie do lekarza

Gość gość
Tez myslalam o tym ze to wariacje organizmu. Ale bol piersi zaczal sie tak nagle od poniedzialku. Do tego w ubieglym tygodniu pobolewaly mnie jajniki, podbrzusze. Z jednej strony pragne dzidziusia a z drugiej watpie zeby dwa stosunki i to w takim odstepie czasu doprowadzily do ciazy. Poza tym zaniepokoil mnie tez fakt ze w piatek 10 pazdiernika mialam wieczorem mocne uklucie lewego jajnika a pozniej w toalecie mialam duzo mocno zbitego, lepkiego przezroczystego sluzu zabarwionego w piatek. A stosunek po tym byl w niedziele. Tez zastanawiam sie skad ten sluz.

Gość gość
Dodam ze sluz byl zabarwiony na brazowo

Gość gość
Nie wiem czy to mozliwe i czy w ogole mozna cos z tym zrobic no nie wiem juz 222 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
zrob sobie test to najlepsze rozwiazanie albo udaj sie do lekarza :)

Gość gość
Zrobie w przyszlym tygodniu jesli nie bede miala okresu bo bolace piersi moga byc tez oznaka zblizajacej sie miesiaczki.

Gość gość
A czy ktoras z Was zaszla w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek ?

Gość gość
i niedługo będziesz wyglądała jak hardkorowy koksu :D