Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niereguralny okres to oznaka braku owulacji

Polecane posty

Gość gość

zawsze mialam niereguralne, nie da sie teo "naprawic" bo taka jest moja uroda. Nie zamierzm tez z tego powodu lykac cale zycie tabletek hormonanych... Gdzies wyczytalam, ze przy braku owulacji wystepuje wlasnie niereguralny okres. ...w zasadzie byloby mi to na reke, mam juz dwoje dzieci, wiecej nie chce... zastanawiam sie jednak czy jest to ogolnie zdrowe dla organizmu kobiety ? czy to moze jakas przedwczesna menopauza ? rozregulowanie hormonalne ?

Gość gość
nieregularny czyli jaki? Od ilu dni do ilu?

Gość gość
roznie bardzo, zazwyczaj miedzy 30 a 40 dniem sie pojawia np osttanie moje okresy 30kwiecien 1czerwiec 3 lipiec 5sierpien 13 wrzesien dzis 22 pazdziernika a okresu dalej nie ma - na pewn nie jestem w ciazy

Gość gość
Skoro nieregularne miesiaczki sa oznaką bezowulacyjnych cykli to w jaki sposob 2 razy zaszłas w ciaze?

Gość gość
Też miałam nieregularne cykle a w ciążę zaszłam. Ty przecież też masz dzieci więc nie jest to jak widać regułą.

Gość gość
ja tez mam nieregularne po 1 porodzie tak mam wczesniej przed ciaza miałam regularne, o dziecko staraliśmy sie rok, tez nie chce łykać tabletek...

Gość gość
Ja mam nieregularne owulacja była co się okazało ale przez zaburzenia hormonalne nie pękał czasem albo nie dochodziło do zagnieżdzenia

Gość Marita1990
Ja tez miałam nieregularne (22-40dni) a w ciąże zaszlam w drugim cyklu starań:) Także jako antykoncepcję raczej tego nie traktuj:)

Gość gość
nieregularne cykle nie są oznaką braku owulacji, owszem mogą pojawić się jej zaburzenia, ale nie jest to regułą

Gość gość
Moje cykle wahają się od 27-40 dni i owulacja wystepuje u mnie co miesiąc. Oberwuje swoje ciało, mierze temperaturę i dodatkowo używam mikroskopu owulacyjnego. Miałam ją też potwierdzoną przez ginekologa