Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowariatka

słodki drań.

Polecane posty

Gość nowariatka

Cześć.. Eh mam problem. No więc tak poznałam chłopaka spotkaliśmy się było wszystko pięknie! Później znów.. Na 3spotkaniu pocałował mnie.. I zaczęliśmy ze sobą być podkreślił mi że rok nie miał kobiety i że musi się dopiero przestawić na związek że na angażowanie potrzebuje czasu.. No niestety ja oczywiście szybciej to zrobiłam. Po tygodniu i lekkiej kłótni zerwał..powiedział że to wszystko go przerosło. No ale nadal utrzymywaliśmy ze sobą kontakt. Oon pewnego dnia napisał że jeśli uprawia seks z dziewczyna to wtedy zaczyna coś wiecej do niej czuć.. No i zaproponował mi żebyśmy spróbowali tak.. Oczywiście odmówiłam bo przecież kolejność jest inna. Ale następnego dnia chciałam go sprawdzić więc pisząc robiłam tak by oszalał dwuznacznymi wiadomościami.. I tak się stało.. Na kolejny dzień napisał o dziwo sam, już wtedy wiedziałam :) powiedziałam mu że jest głupii i nie jest mnie wart, i że prawdziwym facetem to on nie jest, oczywiście ten wjazd zniszczył wszystko;). Ja nie żałuję tych słów bo wiem że to prawda tylko że najgorsze jest to że on mnie tak okropnie kręci i chciałabym znowu wrócić do niego.. Już błądze myślami konkretnie.. Wiem że to nie rozsądne ale ta pokusa i to żeby go mieć to jest straszne. Hah naprawdę szczególnie gdy patrzę na jego zdjęcie ii ah wspominam jak mnie ten przystojniak całował.. Coo zrobić ?

Gość gość
Napisz mu, a s********j i tyle :P Odpisze na pewno :P