Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyON

Czy kiedyś będziemy razem??

Polecane posty

Gość smutnyON

Sytuacja jest następująca. Poznaliśmy się kilka lat temu, najpierw przyjaciele, później się zakochałem. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, iż właśnie się żeniłem z inną kobietą i nie wiedziałem czy to stres, czy faktycznie coś więcej. Od tego czasu się nie widzieliśmy (a minęło juz sporo czasu). Natomiast niestety nadal ciągle o Niej myślę i chyba dalej jestem zakochany. Ona teraz kogoś poznała, chyba są razem a mnie złapał ogromny dół. Poradźcie coś.

Gość smutnyON
już nawet mnie myśli ... ech... nachodzą by ją zabić a samemu samobójstwo popełnić. wtedy byśmy byli razem tam...

Gość blondyneczkaOna
mam to samo, tyle, że jestem kobietą;( Pogódź się z tym, ja tak zrobiłam, nic innego nie pozostaje. Mam swoją rodzinę i jej nie zniszczę dla tego co było kiedyś.

Gość blondyneczkaOna
możesz tak jak ja , w oczy szczerze obiektowi mych westchnień wyjaśniłam , że możemy się spotkać tylko gdy mąż wyjeżdza w delegacje. i tak też jest dwa -trzy razy do roku po kilka dni spędzamy razem. ach... jak wtedy jest cudownie. inaczej niż moim mężem, z którym jestem bo dobrze zarabia