Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

najlepsze sklepy

Polecane posty

Z braku czasu na chodzenie po sklepach stacjonarnych wybieram zakupy przez internet. Je偶eli chodzi o odzie偶 to stawiam na jako艣膰 no ale cena te偶 musi by膰 tego godna. Takie warunki dla mnie spe艂nia cosmosmoda.pl Za ka偶dym razem po zrealizowaniu zam贸wienia i otrzymaniu paczki jestem bardzo zadowolona. Spe艂niaj膮 moje wymagania w 100% :) Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ponad 500 modeli sukienek do wybory: rozkloszowane, hiszpanki, wieczorowe maxi, klasyczne, koktajlowe www.lagres.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jednym z najlepszych sklep贸w kt贸rym mo偶na 艣mia艂o zaufa膰 jest www.Alfasan.pl zawsze mi艂a obs艂uga i przede wszystkim ta艅sze obuwie dla ka偶dego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlonkaPonka
je艣li chodzi o ubrania to g艂贸wnie H&M i House, jako艣 mimo wchodzenia do wi臋kszo艣ci sieci贸wek to tam najcz臋艣ciej co艣 kupuje. O ile jako艣 ubra艅 nie jest dla mnie taka wa偶na, bo moda szybko si臋 zmienia i nie szkoda wyrzuci膰 to buty musz臋 mie膰 porz膮dne. Nienawidz臋 chi艅skiego badziewia dlatego stawiam g艂ownie na Wojasa, a bardziej sportowo to adidas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupuj臋 na viplook.pl i shoparound.pl - to takie agregatory sklep贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolajnabe
jesli chodzi o obuwie to ostatnio zdecydowanie jestem fanka multu.pl :) maja naprawde szeroki wybor, modne i dobre jakosciowo buty, a ceny nieziemsko niskie, wiec zostaje kasa na inne przyjemnosci:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jana23
W sklepach internetowych kupuj臋 najcz臋艣ciej dodatki :) M贸j ostatni zakup to zegarek z Casio z e-zegarki.pl :) chyba m贸j najlepszy zakup jak do tej pory

Udost臋pnij ten post

Moim numerem jeden internetowym sklepem jest cosmosmoda.pl Zawsze wszystko przychodzi na czas, ubrania s膮 identyczne jak na zdj臋ciach, 偶adnych problem贸w z wymian膮 czy zwrotem. 艢mia艂o mog臋 poleci膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewa
@karolajnabe ja tez zamawialam ostatnio na multu.pl i przyznaje, ze zaskoczyli mnie. Spodziewalam sie raczej mega chinszczyzny za ta cene, a tu przyszly fajne, modne, dobrze wykonane buty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IgaKor
ubrania kupuje najcz臋艣ciej przez internet, cz臋艣ciowo ze sklep贸w internetowych sieci贸wek (zara, bershka, stradivarius), a cz臋艣ciowo z selfieroom, lou i ostatnio zaczynam przekonywa膰 si臋 do zalando, bo maj膮 du偶y wyb贸r i nie trzeba p艂aci膰 za przesy艂k臋, ale buty zawsze kupuje stacjonarnie i najcz臋艣ciej pada na wojasa i nie ze wzgl臋du na jakie艣 upodobanie tej marki, a po prostu jakim艣 trafem najbardziej trafiaj膮 w m贸j gust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Veronicaa90
Najcz臋艣ciej wybieram Wojasa, bo jestem ich wiern膮 fank膮 ju偶 wi臋kszy okres czasu. Zdecydowanie cz臋艣ciej kupuj臋 w ich sklepach stacjonarnych, bo tam mog臋 sama przymierzy膰, zobaczy膰 czy dotkn膮膰 but贸w czy np. torebki. Wyb贸r maj膮 du偶y i ka偶dy mo偶e znale藕膰 co艣 dla siebie. W ich sklepie online mo偶na si臋 dowiedzie膰 o aktualnych promocjach czy zni偶kach wi臋c te偶 czasem odwiedzam ich stron臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja coraz bardziej przekonuj臋 si臋 do sklep贸w z multu.pl , my艣la艂am 偶e na jednej zam贸wionej parze but贸w si臋 sko艅czy. Ale na szcz臋艣cie pozytywnie si臋 rozczarowa艂am i w艂a艣nie jedzie do mnie kolejna para ju偶 :)

Udost臋pnij ten post

Ja cz臋sto robi臋 zakupy w sklepie Cosmosmoda.pl Przekona艂am si臋 do ich produkt贸w ju偶 ponad rok temu kiedy potrzebowa艂am ekspresowej wysy艂ki sukienki na wesele. Wypatrzy艂am tak膮 https://cosmosmoda.pl/odziez-damska-sukienki-z-koronki/14997-produkt-polski-sukienka-koronka-z-falbanka-cmk468-chabrowa.html Sprostali oczekiwaniom, sukienka dotar艂a na czas a na 偶ywo jest jeszcze pi臋kniejsza ni偶 na zdj臋ciu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nata07
Hej! Zdecydowanie dla mnie najlepszym sklepem jest ma艂y kuferek link: https://malykuferek.pl/ Mi艂y, prosty i bardzo przyjemny dla oka. Bardzo szeroki wyb贸r galanterii sk贸rzanej w bardzo dobrej jako艣ci i cenie oczywi艣cie! :) Marki znane i nie znane, torebki sk贸rzane i materia艂owe - nie tylko dla pa艅, dla pan贸w te偶 co艣 mi艂ego si臋 znajdzie :) Bardzo lubi臋 ten sklep i serdecznie polecam Natalia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka0
Ubrania te偶 kupujecie w internetowych sklepach? Jakie cz臋sto odwiedzacie? Tutaj https://blog.papilion.pl/sukienka-dresowa-jaki-model-wybrac/ patrzy艂am na 艂adne sukienki dresowe. Mo偶na je kupi膰 bez problemu, a teraz na lato b臋d膮 idealne. Patrzyli艣cie na takie? Warto kupowa膰 w takich sklepach internetowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne, a dlaczego nie? Odzie偶 jak i obuwie spokojnie mo偶esz zamawia膰 w dobrych sklepach internetowych gdzie masz ni偶sze ceny i szeroki wyb贸r, zreszt膮 sama zobacz tutaj www.Alfasan.pl

Udost臋pnij ten post

Lubi臋 sklep z tani膮 bi偶uteri膮 https://www.edibazzar.pl/ Odk膮d go odkry艂am jeszcze mi si臋 nie zdarzy艂o 偶ebym czego艣 nie zam贸wi艂a. Prawdziwy raj dla mi艂o艣niczek sztucznej, kolorowej bi偶uterii, zegark贸w, okular贸w przeciws艂onecznych, torebek, portfeli...........asortyment przebogaty. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sporo jest takich sklep贸w, jednak moim zdaniem najlepsze s膮 te kt贸re s膮 sprawdzone przez znaczn膮 cz臋艣膰 os贸b lub przez znajomych. Ja ostatnio kupi艂a spodnie i przewa偶nie tam robi臋 zakupy na stronie https://zoio.pl/odziez-damska/spodnie. A to ze wzgl臋du na to, 偶e wi臋kszo艣膰 moich kole偶anek tam si臋 zaopatruje tym bardziej mo偶na znale藕膰 rzeczy w atrakcyjnych cenach. Od tamtego momentu polegam na poleceniach znajomych lub nawet os贸b, kt贸re robi膮 zakupy w sklepach. Tam gdzie ja kupuje lub mam zamiar zrobi膰 zakupy.

Udost臋pnij ten post

Ja ostatnio polubi艂em kupowanie na www.domodi.pl Maj膮 spory wyb贸r, wiele sklep贸w si臋 u nich prezentuje ze swoj膮 ofert膮. Zam贸wione rzeczy szybko docieraj膮 do klienta. Ja ostatnio kupowa艂em spodnie jeansowe Jack, a dziewczynie model spodni jeansowych Alyss.

Udost臋pnij ten post