Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim Dzong Un jest wspaniały!

Polecane posty

Gość gość

Cały czas widać, że ma problemy zdrowotne, ale wrócił już do swojej pracy. Odwiedza różne miejsca w kraju, udziela wskazówek, z uśmiechem, choć musi podpierać się laską. Mam nadzieję, że jak najszybciej wróci całkiem do zdrowia! W ogóle ja Go kocham, to jest mój największy idol!

Gość gość
myślisz że ta laska mu daje?

Gość gość
To przecież jest jego laska. Taka między nogami. Podobno Sikorski zamierza jej zrobić laskę.

Gość gość
jesteście debilami, ale trudno. Ja jestem szczęśliwa, bo obejrzałam właśnie nowe zdjęcia z Przywódcą

Gość gość
Biedni Koreanczycy, nawet bedac w Polsce musza glosic propagande wspanialosci Kim Dzounga.

Gość gość
Mówię wam zaraz po obejrzeniu z nim zdjęć musiałam sobie zwalić. Marzę o tym, by być torturowana z rozkazu wodza w północnokoreańskich obozach śmierci. Przepraszam, pielęgniarka mnie woła, bo muszę wziąć kolejną dawkę leku.

Gość gość
"Biedni Koreanczycy, nawet bedac w Polsce musza glosic propagande wspanialosci Kim Dzounga. " Hahaha, pudło! Ja nic nie muszę robić, po prostu uwielbiam kocham Marszałka Kim Dzong Una, więc o tym piszę :) "Mówię wam zaraz po obejrzeniu z nim zdjęć musiałam sobie zwalić. Marzę o tym, by być torturowana z rozkazu wodza w północnokoreańskich obozach śmierci. Przepraszam, pielęgniarka mnie woła, bo muszę wziąć kolejną dawkę leku." Żałosny jesteś podszywie. Ja nie potrzebuję brać takich leków jak Ty bierzesz, ale powinni ci odciąć neta w twoim psychiatryku. I w KRLD nie ma żadnych obozów śmierci, są tylko obozy pracy gdzie źli ludzie stają się lepszymi resocjalizują się przez prace i pracują nad swoją mentalnością. I bardzo dobrze, że są, to najlepsze rozwiązanie w radzeniu sobie z przestępcami.

Gość gość
Skoro kochasz, to wybacz ale jestes poprostu walniety. Ale dla mnie to prowo.

Gość gość
Ooooo znowu Ty......

Gość gość
Walnięta jak już, bo jestem dziewczyną. Tylko, że nie jestem. Miłość jest dobra, zła jest nienawiść jaką prawdopodobnie reprezentujesz Ty patrząc po tym co piszesz i jak mnie oceniasz. I nie jest to prowo :)

Gość gość
No, super resocjalizacja - zamykanie w klatkach, tak, by uwięzieni sami musieli łapać szczury i je jeść; kopanie w klatkę piersiową dopóki uwięziony nie zacznie pluć krwią, dalszych tortur nie dałam rady przeczytać, a kary nie dostają źli ludzie, ale tacy, co nawet uśmiechnąć się nie zdążą przy Kim Dzong Unie lub przypadkowo stłuką jego statuetkę np. podczas sprzątania.

Gość gość
Tylko, że to o czym Ty piszesz to jest nieprawda! Obrzydliwe kłamstwa, wymyslone przez pełne nienawiści sz(maty, tylko po to żeby oczernić KRLD! A jak uważasz, że to prawda to proszę o dowody, których jednak mmi nie dasz bo ich NIE MA!

Gość gość
A więźniowie, którzy przeżyli to co kłamią? Daj sobie spokój, już prędzej rozumiem(chociaż i tak nie rozumiem), że niektórzy Putina albo Łukaszenkę bronią, ale żeby od razu Kim Dzong Una?

Gość gość
Ci którzy podają się za "więźniów, którzy przeżyli" owszem kłamią, jest to garstka ludzi(choć właściwie czasem się zastanawiam czy takie jednostki są jeszcze godne tego by nazywac ich ludźmi). Te osoby to obrzydliwi zdrajcy, którzy zdradzili własną Ojczyznę, której powinni być wdzięczni za to co im dała. Obrzucają Ją kłamstwami za amerykańskie dolary. USA przeznacza ogromne sumy pieniędzy na oczernianie KRLD i kupuje sobie takie najgorsze pomioty ludzkie, zdrajców, którzy oczerniają KRLD obrzydliwymi kłamstwami. Osobiście nie mam żadnego szacunku do takich szmat, którzy tak potraktowali własna Ojczyznę, oni nie zasługują żeby żyć.

Gość gość
Dziewczyno, to znow ja. Z tego co piszesz uczynilas sobie z tego Kim Dzonga jakies bozka. Wybacz ale nie zmienie zdania na Twoj temat. Ale to czy tak prowo. Jesli nie jest to prowokacja, zal mi biednych ktorych zrobiono pranie mozgu, a autorka si enajwyrazniej to nich zalicza, choc nie jest tego swiadoma. I dalej bedzie sie wypierac.

Gość gość
To nie mnie zrobiono pranie mózgu :) to nie ja powtarzam( tak naprawdę bez znajomości tematu) jak papuga po mediach, że Korea Północna to zło i koszmar.

Gość gość
masz racje a poza tym North Korea is best Korea jak to się mówi po hamerykańsku!

Gość gość
z tym, że jest jeden problem kochanie Kima czy Korei płn nie jest nielegalne

Gość gość
ale sama Korea płn nie propaguje żadnych praktyk, które by tu podpadały, więc jej zwolennicy również nie

Gość gość
Zapent, juz bys donosic chcial konfidencie!

Gość gość
jest wielkim człowiekiem!