Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penny456

Własna firma w Norwegii i księgowość

Polecane posty

Gość Penny456

Zastanawiam się nad wyjazdem za granicę i otworzeniem własnego biznesu w Skandynawii. Problem tylko, że nie za bardzo znam się na obowiązujących tam prawach dotyczących podatków, VAT-u itp. Czy znacie osobę, która mogłaby pomóc mi w tych kwestiach?

Gość Lilijanna
Nie wiem, czego dokładnie szukasz, ale polecam udać się do profesjonalisty – Norwegia Consulting. Mam w Norwegii znajomą, która posiada własną firmę i mówi, że jeśli zaufać komuś w kwestii finansów, to tylko im.

Gość Penny456
Myślałam jeszcze, czy rzeczywiście decydować się na Norwegię, a nie na przykład Finlandię. Wiesz może, jak tam wygląda, jeśli chodzi o koszt życia?

Gość Lilijanna
Ceny są dość wysokie, to prawda, ale przeciętne zarobki spokojnie wystarczają na zaspokajanie wszystkich potrzeb, a z czasem można nawet trochę zaszaleć. Ta koleżanka ostatnio kupiła mieszkanie, co prawda na raty, ale nie obawia się o to, ze nie da rady spłacić kredytu.

Gość gość
W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Twoich usług. Biuro rachunkowe sylan.info 661 192 124 Prowadzimy księgowość dla firm. Zapraszamy do kontaktu.

Gość gość
Świadczymy usługi z zakresu rachunkowości oferując kompleksową obsługę mikro- i makroprzedsiębiorstw.  Zajmujemy się m.in.: - prowadzeniem ksiąg handlowych • prowadzeniem Ksiąg Przychodów i Rozchodów • prowadzeniem ryczałtu ewidencjonowanego • księgowość dla stowarzyszeń i fundacji • usługi kadrowo-płacowe • pomoc w zakładaniu firm • rozliczenia roczne osób fizycznych • i inne usług Wyszliśmy naprzeciw klientowi, dzięki czemu w naszej ofercie znajduje się całe spectrum usług księgowych, a także doradzamy przedsiębiorcom, co w znacznej mierze ułatwia im prowadzenie firmy. Wyróżnia nas prócz doświadczenia oraz ugruntowanej pozycji na rynku, odpowiednia wykwalifikowana kadra i konkurencyjne ceny naszych usług. zapraszamy, Kancelaria Rachunkowa Sigma Poznań, ul. Główna 30A tel. 664 049 983