Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mroczny tajemniczy cmentarz

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Piszę tutaj ponieważ tam skąd pochodzę każdy zna każdego i wszyscy lubią plotkować. Ja natomiast nie lubię zwykłych plotek. Potrzebuję dowodów , a dziś przez te plotki zżera mnie strach i trudno mi zebrać dowody. Chodzi o szary zapomniany cmentarz niedaleko naszej wioski. Nie do końca zapomniany gdyż ludzie wspominają go na co dzień , to jednak mało kto odważy się wejść tam po zmroku , a tak naprawdę nie znam nikogo kto by to zrobił. Zacznę od tego że samo miejsce wygląda na nawiedzone przez swoje zaniedbanie. Groteskowe , suche drzewa , zaludnione są gesto między zapadającymi się grobami przykrytymi mchem i robactwem. Płot otaczający cmentarz cały zajęty jest rdzą , a brama wejściowa wywrócona. Za każdym razem gdy się tam zbliżam robię się trupio blady i jeszcze nigdy nie odważyłem się tam wejść. Mój dziadek za życia straszył mnie opowiastkami o tajemniczych odgłosach wydobywających się spod ziemi. Jękach , stękach i mgle która przychodziła nagle kiedy to się działo. Nie było to tak widowiskowe jak dama w białym welonie którą można było spotkać każdej soboty około północy i to wlaśnie o niej ludzie mówią najczęściej. Dopowiedział bym więcej , ale niestety muszę zaraz wyjść. Może później dokończę. Dziękuję za uwagę.

Gość superanckie
jak z jakiegoś horroru :) albo prawdziwe piekło albo prawdziwy pisarz