Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciąży można palić marihuanę ? Czy Wy palicie ?

Polecane posty

Gość gość

podobno to zdrowe, a ja nie chce przestawac :P

Gość gość
pewnie, że palimy, a już po pijaku to musowo!

Gość gość
piwo jest dobre na nerki, jedno do obiadu nie zaszkodzi

Gość gość
jasne ze pale ciaza to nie choroba wiec nie ma co sie ograniczac :)

Gość gość
dobrze jest też walnąć setkę zaraz po przebudzeniu, a potem się upalić. Na pewno nie zaszkodzi

Gość gość
pale, pije, skacze, tancze.. wszystko co mi sie zapragnie, dlacezgo mam sobie odmawiac?

Gość gość
Heh ale dziewczynki co do picia piwa....raz na miesiąc np jedno piwo kobietą w ciąży nie szkodzi :) u mnie w szpitalu po porodzie babki piją piwo jak nie mają pokarmu tak lekarz radzi

Gość gość
To sie nazywa zimny wychow jeszcze pzred narodzinami,a co niech dzieciak poznaje zycie od samego poczatku :)

Gość gość
gość dziś Mi pod koniec ciazy tak piwa sie chcialo ze szklanke dziennie musialam wypic serio

Gość gość
A chce jeszcze dodac,ze przed ciaza piwa nie lubilam :)

Gość gość
Jakoś moja koleżanka piła od czasu do czasu redlera czy jakoś tak się pisze i dwójka dzieciaków zdrowych

Gość gość
Ja 6 msc pale co kilka dni, dziecko zdrowe. Fajki i alko są gorsze a niektóre nie ograniczają, to jest żal.

Gość gość
na serio? na serio to jak potrzebujesz się odprężyć to upiec sobie ciasteczka z maryśką ,nie pal bo samo palenie szkodzi dziecku ,natomiast w formie doustnej jak najbardziej.

Najlepiej do patologii przyzwyczajac jak jeszcze w brzuchu, pij pal to przeciez dziecku duzo nie zaszkodzi tylko leciutkie zmiany w mozgu. Brawa dla samolubnych mamusi :)

Gość gość
a róbcie sobie co chcecie. Skąd wiesz, że masz w 100% zdrowe dziecko jak jesteś dopiero w 6 miesiącu? Ja tez jestem i mimo wszystko nie wiem czy jest zdrowe do końca czy nie będzie miało problemów ze wzrokiem, słuchem lub autyzmu tego Ci żadne badanie USG nie powie. Tak samo jak nie wiesz czy będzie się dobrze koncentrować, ale to Twoja ciąża i Twoja sprawa. Ja dbam o siebie i o dziecko, które się we mnie rozwija. Zaszłam w ciąże i wiedziałam, że WIELE będę musiała sobie odmawiać. Nie pije alkoholu i nie pale NIC w ciąży. Wy róbcie co chcecie tylko zachowajcie to dla siebie albo jak macie wątpliwości pytajcie lekarza. Skoro to takie nic to lekarz na pewno przyzna Wam racje.