Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety poratujcie z pomysłem na małą łazienkę

Polecane posty

Gość gość

Kupiliśmy mieszkanie w bloku i mamy malutką łazienkę bez wc, które jest oddzielnie. łazienka jest 160 cm szeroka i 200 cm długa jak ją urządzić? podajcie pomysły jakieś bo kompletnie nie wiem jak chciałabym jakieś płytki fajne i pralkę zabudować.

Gość gość
Oststnio na tvn style byl program gdzie babka remontowala mala łazienkę. Wyszla slicznie. Program nazywa sie chyba dorota cie urzadzi czy jakos tak.

Gość gość
moze najpierw podaj swoje preferencje - np co bys wolala prysznic czy wanne?

Gość gość
myślałam o wannie narożnej lub kabinie. Ogólnie to wygląda tak na mam wanne na całą szeroką ścianę o wymiarach 140 długa i 60 cm szeroka, obok wanny jest umywalka, nad nią lustro, przy umywalce pralka, na ścianie na przeciwko jest grzejnik dość nisko i kosz na pranie. środek jest wolny. Chciałabym jakieś półki w ścianie z regipsu i zabudowaną pralkę tak by na tą zabudowę można coś położyć i jakiś pasek z wzorem na kafelkach. ale nie wiem czy a tak małej łazience da radę takie coś zrobić. myślałam o kolorystyce kremowy/ beż/ brąz, ale ja się na tym nie znam i nie wiem czy będzie pacować

Gość gość
kabina chyba lepiej się sprawdzi, bo mniej miejsca nawet optycznie zajmuje. Może pomyśl o takiej kabinie wykonanej ze szkła - http://szklarzokuniew.pl/kabiny doda lekkosci łazience i pod wymiar może uda się wykonać?

Gość gość
ja mam mala lazienke, ale bardziej w kwadracie i tez myslalam czy prysznic czy wanne. wymyslilam ze zostanie wanna, ale zabudowalam 1/3 takim trojkatem ze szkla ze mozna brac prysznic i nie leje sie po podlodze i nie ma tych wstretnych gumowych kotar. trojkat na dole jest szerszy i zweza sie ku gorze