Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety w służbach

Polecane posty

Gość gość

Kieruje takie pytanie czy dużo jest kobiet które są pannami w tych służbach mundurowych ? Jeśli ktoś coś wie to niech napisze bądź wy kobiety piszcie. Ja bym chętnie chciał z jakąś pogadać i się umówić miałbym szanse poznać jakąś ? ;)

Gość gość
jestem klawiszką chętnie z Tobą popiszę. w pracy same kobiety osadzone. w prawdzie niewinnie osadzone ale siedza. szkoda , że kobiet nie zatrudniają w męskich zakładach karnych

Gość gość
No to moglibyśmy pogadać ?

Gość gość
to o czym byśmy mogli pogadać? powiedz jak Ci się tam pracuje i czy z pracy zadowolona jesteś ?

Gość gość
Jestem wojskową, ale często mnie nie ma, więc do mnie nie zarwiesz:)

Gość gość
dobrze mi się pracuje. ta świadomość , że idę do domku a one tam zostają napawa mnie dzikim zadowoleniem i poczuciem rozkoszy

Gość gość
a jaki masz stopień ? i gdzie służysz jeśli moge wiedzieć której jednostce ? ;) nie ma cie często w jakim sensie chodzi ci o to że często nie ma cie w domu ? bo masz wyjazdy służbowe

Gość gość
A powiedz mi czy moglibyśmy się poznać i popisać np na gg albo mailu ? Kieruje pytanie do Ciebie Funkcjonariuszko ze SW ;)

Gość gość
To jak wkońcu jest szansa abym poznał tu jakaś dziewczynę z mundurówki czy nie ?

Gość gość
ej koleś - podniecają cie (c***o) kobiety z pałkami?? pały szukasz do d**y? to w*********j na fora z szimelami :O

Gość gość
hej mam takie pytanie czy dużo kobiet w służbach mundurowych policji wojsku itp to są panny ? Są tutaj jakieś może ?