Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurcze,juz nie moge wytrzymac

Polecane posty

Gość gość

moja miesiaczka to totalny hardcor... ale jeszcze zeby to bylo kilka dni w miesiącu,a zaczyna się tydzien przed , konczy w dniu miesiaczki która trwa równe 7 dni , z czego 5 jest tak obfitych i bolesnych , jak niektóre dziewczyny przechodzą tak tylko pierwszy dzień . Więc tak: tydzień przed dostaje światłowstrętu, bólu głowy,otępienia, nudności. Stopniowo dolegliwosci się zwiększają. Na 2 dni przed czuję jakby okres już trwał. Mam takie dziwne uczucie w okolicy narzadow intymnych,nie wiem jak to okreslic ale to denerwujace i dokuczliwe. Kręgosłup boli mnie tak,jakbym miała chore korzonki. Drętwieje mi ciało, bolą biodra. Oblewają zimne poty na przemian z gorączką. Jestem rozdrażniona, popadam w ostre stany depresyjne i miewam mysli samobojcze. Ból fizyczny jets na granicy swiadomosci. Zdarza się,że mdleję.Muszę być wtedy sama bo nikt o zdrowych zmyslach nie wytrzymalby ze mna ani minuty. Czy miala tak ktoras z was i czy jest szansa ze po porodzie wszystko wroci do normy /lacznie z uregulowaniem okresu/ ?

Gość gość
JA bym nie chciała porodu, tylko bym się wysterylizowała. Ale ja to ja :)

Gość gość
ja mam też tak to znaczy objawy miesiączkowe ale trwa od 4-5 dni coś mi się wydaje że masz za obfitą moja mama tak miała jak miała mięśniaki lepiej się zbadaj

Gość gość
zaburzenia hormonów!

Gość gość
Bylam u lekarza jak mialam 16 lat czyli 4 lata temu a miesiaczke mam od 12 roku zycia i od samego poczatku tak bylo.W gimnazjum przez rok czasu byly prawie bezbolesne i nie az tak obfite, juz myslalam ze wszystko bedzie ok,ale to bylo przejsciowe(2 klasa) Ginekolog badala mnie,robila usg, mowila ze z budowa jest ok. Dala mi jakies silniejsze tabletki i bole w duzej mierze ustepowaly . Powiedziala ze po porodzie wszystko wroci do normy.Nie planuje dziecka tak wczesnie i nie wyobrazam sobie,zebym miala meczyc sie jeszcze tyle lat.:o Gdy chodzilam do szkoly to kiedy chcialam moglam zostac, a jak pojde do pracy to co ja zrobie, po miesiącu albo wczesniej mnie wyrzucą:(

Gość gość
Nie no, ja tego nie zrobię :) Chcę mieć chociaż jedno dziecko, ale nie tak prędko. I na pewno rodzic bede przez CC. Mięśniaki hmm nieciekawie to brzmi,zaraz zobaczę co to jest i jak leczyć. Troche sie wystraszylam,ale dziekuje za odpowiedz. Moze to akurat to. Hormony badalam wszystko jest w porzadku.