Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamMgość

Getin bank

Polecane posty

Gość AdamMgość

Jakie macie doświadczenie z tym bankiem? Mój doradca finansowy twierdzi, że tylko w tym banku dostanę kredyt taki, jaki chce. Ale przeczytałem tyle negatywnych opini, że sam nie wiem co robić..

Gość gość
w eurobanku sa lepsze kredyty

Gość gość
mam kredyt hipoteczny i nie mam narazie żadnych problemów - ale też spłacam w terminie

Gość AdamMgość
A w necie są takie opinie na ich temat, że masakra. Ludzie piszą, że to złodzieje, że oszuści. Może jestem naiwny ale też to mój pierwszy kredyt- jak może bank okraść klienta, dając mu kredyt?

Gość gość
ludzie ktorzy pisza zlodzieje oszuci maja problemy ze splata kredytu .. W takim wypadku bank moze wysyłac na nich ponaglenia . Problemem nie jest bank tylko brak terminowych wplat ..

Gość AdamMgość
Tak też uważam. Ale przeczytałem też gdzieś tutaj, że ktoś spłacił wcześniej kredyt a oni wciąż naliczali mu odsetki.

Gość gość
ja też mam hipoteczny w getinie i niestety ale oni zaoferowali najlepsze warunki więc długo siię nie zastanawiałem ...

Gość AdamMgość
Aha, czyli dokładne przeczytanie umowy i później terminowe spłacenie i będzie ok. A ktoś może zamykał kredyt w tym banku przed czasem?

Gość gość
Duzo lepsze warunki daje ING. Sprawdź sobie. Polecam. Getin jest baaaardzo drogi.

Gość gość
Acha, nie sluchaj żałosnego doradcy. Dostanie lepszą prowizje z getinu dlatego wciska ci taki kit. Idź do Ing - bezpośrednio do placówki. Oprocentowanie duzo mniejsze. Polecam. Nie daj się wrobic....

Gość gość
tylko nie getin zmiana kalendarza splat 25 zl kazdy monit 25 zl kazde spoznienie odsetki naliczone oprocentowanie tyle samo co w parabanku spoznisz sie kilka dni dzwoni do ciebie taki bandyta i cie wyzywa i straszy jezeli nie masz stalego dochodu , ktory otrzymujesz precyzyjnie jak w zegarku, to nie idz tam