Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne objawy, nie wiem już co myślec :(

Polecane posty

Gość gość

Witam, ponad miesiąc temu mój chłopak miał dość poważną infekcje więc pomyślałam że pewnie też ją mam, miałam białe upławy, przypominające budyń i często oddawałam mocz, wybrałam się więc do ginekologa i miałam badanie które lekarz nazwał "sprawdzenie czystości pochwy" i nic nie wykryło, dodatkowo zrobił mi dopochwowe usg ale też nic nie było. 5 dni przed planowanym okresem miałam boleści menstruacyjne co już mnie zdziwiło bo zawsze mam tak że boli mnie brzuch i na drugi dzień jest okres, do tego cały czas podwyższona temp, Chciałam już robić test ciążowy, ale w końcu dostałam okresu który był normalny, czyli dosyć obfity ze skrzepami itp. Teraz jestem 2 dni po okresie, a boleści i gorączka dalej jest, mam zawroty głowy, uderzenia gorąca, a wczoraj pojawiło się dziwne mrowienie w brzuchu. Bardzo dużo też pije bo ciągle mnie suszy ;/ Co to może być? Nie wiem już co mam myśleć ;(

Gość gość
A co do usg dopochwowego to czytałam że sprzęt może być nie dokładny, więc już sama nie wiem o co chodzi :(

Gość gość
Na pewno nie jesteś w ciąży,bo o to c***ewnie chodzi!!!! Może masz infekcję pęcherza.

Gość gość
Robiłam też badanie moczu i wszystko jest ok, zresztą nie raz miałam zapalenie pęcherza i wiem jak wygląda, a teraz załatwiam się bez żadnych boleści i w bardzo dużych ilościach..

Gość Pangaz
Zrob test i bedxiesz wiedziala. Wg to nie ciaza,bo nie mialabys okresu obfitego ze skrzepami.

Gość gość
No właśnie zastanawiam się czy jest w ogóle sens robić test, a jeżeli to nie ciąża to co to może być ?

Gość gość
Usg dopochwowe jest bardzo dokladne.... Jesli masz goraczke to jakies zapalenie, ale nie ciaza.

Gość gość
No właśnie chodzi o to że nie mam żadnej infekcji bo miałam badanie..

Gość gość
Dobra nie masz infekcji ale W CIĄŻY TEŻ NIE JESTEŚ. Masz urojenia i to chyba tyle

Gość gość
Wątpie żeby mi się wydawało że dużo sikam, albo że boli mnie brzuch.. Proszę o wyrozumiałość i podpowiedzcie chociaż co mogę z tym zrobić, albo czy iść do lekarza, jakiego lekarza itp. :(:(:(

Gość gość
Autorko, do gina chyba zbyt wcześnie- nic nie zauważy. Zrob bete i będziesz pewna czy jestes w ciąży. A jej objawow jest tyle i ciężarnych wiec glowa do góry;-)

Gość gość
Piszesz że duuużo pijesz to co dziwnego w tym że dużo sikasz? Wymyślasz autorko

Gość gość
gość 16;32 ty czytasz?? Ona jest po okresie i to normalnym to o jakiej ciąży ty piszesz że nie zauważy?

Gość gość
Ok w ciąży nie jestem, rozumiem. Więc moje pytanie brzmi co mam z tym zrobić, czy iść do lekarza i jakiego?

Gość gość
zacznij od rodzinnego.

Gość gość
Byłam już u rodzinnego lekarza, który dał mi skierowanie na badanie moczu, wyniki wyszły dobrze. Później byłam u ginekologa tak jak pisałam wyżej i też wszystko ok. Chyba nikt mi nie pomoże na tym forum :(

Gość gość
no to niech rodzinny szuka dalej. od pomocy są lekarze a nie forum.

Gość gość
A może jakieś badania w kierunku cukrzycy? Podobnie wyglądają początki.

Gość gość
To pójde do lekarza, zobaczę co on o tym sądzi..