Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kupić Iphone 6?

Polecane posty

Gość gość

Czy lepiej 5s? Który telefon jest fajniejszy?

Gość gość
Ja mam 5s białego. Oglądałam 6 i jak dla mnie jest za duży. Ciężko trzymać w dłoni.

Gość gość
Mówisz o 6 czy 6s? Bo 6s jest rzeczywiście ogormny... Ja szukam po prostu bardzo dobrego smartphona. Bardziej niż o względy estetyczne chodzi mi o to co ten telefon ma w środku. Który jest lepszy pod tym względem - 5 czy 6?

Gość gość
Mówię o 6, bo miałam go w ręku. Ogólnie te telefony mają ten sam system i wygląd interfejsu jest taki sam. Nie znam się, ale pewnie w 6 jest lepszy aparat i może ciut szybszy. Ja jestem zadowolona z 5s i nie zmieniam go na 6. A wczesniej miałam 3G oraz 4.

Gość PancernikSklep
Jeśli już zdecydujecie się na IPhona to zapraszam do sklepu Pancernik. Posiadamy duży wybór akcesoriów do urządzeń mobilnych. Nasi pracownicy dobiorą idealnie kompatybilne akcesoria do waszego telefonu, które przydadzą się w codziennym użytkowaniu.

Gość Kornelia789
Tutaj można znaleźć akcesoria do iphone: http://iphone.poznan.pl/ Ja znalazłam ten serwis bo naprawiali tam mój iphone. Fachowa obsługa

Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają IphoneX ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym IphoneX, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gfnsa.pl/r/JZ2iphone-x