Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czego będe miała pieniądze jak będę stara ?

Polecane posty

Gość gość

pracowałam na umowe zlecenie a prawo rząd zmienił więc zabierali mi połowe dochodu na składki zezygnowałam z umowy zlecenia bo nie miałabym z czego żyć, szef wypłaca mi na czarno pod stołem 3200 zł bez żadnych składek. Mam 40 lat i musze tak bo mam dziecko w szkole podstawowej. nie będe miała wypracowanych lat, nie wypracuję emerytury, ubezpieczenia, nic :(

Gość gość
jesteś kotku gorąca czterdziestka, lubie takie dziewczyny :)

Gość gość
skoro państwo stworzyło taki chory system i prawo,to niech się martwią z czego ludzi utrzymywać będą z najnizszej krajowej nie da się zyc.

Gość gość
Odkladaj sobie kasę na emeryturę. Ci co placa składki nie mają żadnej gwarancji emerytury na starość bo zus w kazdej chwili może upaść wiec lepiej liczyć na siebie

Gość gość
będziesz robiła kondony na drutach

Gość gość
nie dokładam, przeciez musze opłacić mieszkanie, prąd, dojazdy. Na starość nie wiem skąd wezmę , może MOPS ?

Gość gość
Na starość musisz mieć kastet, kij bejsbolowy i sama zarabiać nocami na mieście. Możesz też zająć się dilerką :D Tak już na poważnie, pytanie na zasadzie jajko czy kura, nie ma odpowiedzi :o

Gość gość
Dziś w mopsie starszym babkom zamiast pieniędzy rozdawali po worku ziemniaków

Gość gość
dobrze ci radze-sama odkladal co miesiac jakas kwote

Gość gość
to dbaj o zdrowie zebys mogla np pracowac w ochronie.albo tak wychowaj dziecko zeby ci na twoje stare lata pomagalo...niestety nie wszystkie dzieci tak postąpia moja kuzynka ma dwoje dzieci doroslych jedno mieszka w Stanach drugie w Polsce nawet nie chca slyszec o jakiejkolwiek pomocy mamie ...kuzynka wie ze jest skazana wylacznie na siebie...moze twoje dziecko bedzie inne oby ..tego ci zycze...