Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala Kropelka

On chce więcej

Polecane posty

Gość Ala Kropelka

Pomóżcie :-( Poznałam fajnego chłopaka. Jest wesoły, inteligentny, przystojny, świetnie się dogadujemy. Razem chodzimy na kurs gry na fortepianie. Lubię go nawet bardzo. On mnie chyba też. W sumie świetnie, ale ja mam innego chłopaka, którego kocham, a on ma dziewczynę, z którą mieszka nawet od niedawna. On chce czegoś więcej :-( Nie wiem co robić:-( Mogę zaoferować mu tylko przyjaźń, nic ponad to. Twierdzi, że wysyłam mu sprzeczne sygnały i chce zaciągnąć go do łóżka :-( Nie chcę z nim seksu, chcę tylko fajnej znajomości. Nie chce aby łapał mnie za rekę i chuchał w buzię lub ucho. Moj brat mówi, że niemożliwa jest przyjaźń jeśli on ma na mnie chrapkę. Co radzicie, czy zerwać znajomość, żeby nie myślał o seksie, czy udawać ślepą?

Gość brusli karate mistrz
On będzie cię nekał, aż mu się oddasz. Najlepiej zerwij całkowicie znajomość, nie odbieraj telefonów, nie wysyłaj esemesów. Innego wyjścia nie widzę.

Gość gość
okrutne ale prawdziwe. facet zawsze bedzie myslal, ze moze cos dostanie. bedzie polowal, a noz mowisz moze lub tak a myslisz "nie"? zerwij kontakt.

Gość Ania Kropelka
Muszę rezygnować z fajnej znajomości tylko dlatego, że jemu coś się wydaje lub zachciewa? Bez sensu :-(

Gość gość z wachocka
ala czy ania? kropelka rzeczywiscie. daj se spokoj z nim. jesli nie rozumie, ze masz innego to po co ci taka znajomosc?