Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tattooedeverything

.hygu

Polecane posty

Gość gość
Jeśli mam być szczera, to ja też kiedyś prawie spalam z facetem swojej kuzynki. Zaczęło się od tego, że poznaliśmy sie na jej 18stce u niej w domu, juz wtedy byli ze soba dwa lata. Zaczęło się od gadania itd, wiadomo, starzy siedzieli w jednym pokoju, młodzi w drugim. Jakies piwko, smiech. Wieczorem poszlismy z psem, wtedy gdy było ciemno na dworzu klepnal i ścisnal mnie za tylek. Wieczorem spalismy wszyscy-cala trójka w jednym pokoju, ja na kanapie oni na lozku. Oglądaliśmy film, on mizial mnie po nogach i po tylku, mizial mnie po włosach. Kiedy wyszla do toalety się wykapac, pocałowalismy sie, dotykał moich piersi. Jak juz polozylismy sie spac to slyszalam jak gadają ze soba, on chcial ja bzykac, ale nie mieli gumek, wiec robil jej palcowke. Następnego dnia juz musielismy jechać do siebie, wiec znioslam walizke naa dol, on poszedł ze mna i całowalismy sie w windzie. Kiedy wróciłam do domu do siebie pisalismy smsy, na Skype, zdarzało się, że pokazał swojego klejnota i bawił się nim i tryskal na kamerke. Kiedy przyjechali pozniej oboje do mnie to prawie doszlo do seksu. Mieliśmy isc po materac do piwnicy, ale okazało się, że ktos juz go przyniósł. Zwalilam mu w nocy na balkonie podczas gdy ona sie kapala, kiedy lezalam wtykal mi palce w dupke, calowalismy sie, robilam mu loda. Ciągle podkreślał jak go podniecam i za każdym razem kiedy zostawiliśmy sami stawal mu. Czułam się jak między młotem a kowadlem. Wstydzilam sie tego. Kiedy kuzynka poszla spać, my oczywiście wlaczylismy film dla niepoznaki i zrobilam mu loda z polykiem, on mi palcowke, powiedział ze robie to lepiej niz ona. Kiedy juz sie wszyscy polozylismy zwalilam mu jeszcze. Teraz nie mamy ze soba żadnego kontaktu bo pozarlam sie z kuzynka. Nie win za to kuzynki swojej tylko jego

Gość gość
Wigilia razem? Narob jej poruty wśród rodziny, nagadaj wszystkim jaka z niej szmata, ulzy Ci i będziesz miala poparcie

Gość gość
W życiu! Skoro polecał nawet na Twoja kuzynke, bliska Ci osobe to jest zdolny do zdrady z każdą lepsza. Olej frajera i nawet nie ludz sie. Narob jej wstydu w rodzinie, nie tłumacz sie jemu, nie pros o rozmowę bo nie ma o czym gadać. Ignoruj go i nie rozmawiaj z nim w ogole.

Gość gość
ale o co Ci chodzi? Spał z nią kiedy nie byliście razem, więc Cię nie zdradził. Strasznie niedojrzała jesteś i tyle.

Gość gość
Mial racje mówiąc, że nie wiedzial ze z Tobą będzie i ze Cie pokocha. Powiedział prawdę fart niefart chcial ze to akurat Twoja kuzynka, to samo mogloby tyczyc się jakiejs tam Ani BasiMarysi itd.

Gość gość
Rany, nie przesadzacie trochę? Autorka pisze, że to był młodzieńczy niewypał, to ile razem byli? 2 miesiące? To co, teraz powinien być skażony dla wszystkich przyjaciółek, koleżanek i kuzynek? Stało się i już, ja bym aż tak nie przesadzała. Mój też przyznał się, że w rocznej "przerwie" w naszym związku przespał się z jedną z moich dalszych koleżanek (do czego ona się do tej pory nie przyznaje ;P) i jakoś przeżyłam. Nie spędza mi to snu z powiek. Przecież myśleliśmy obydwoje, że już nigdy do siebien ie wrócimy. Wrociliśmy i planujemy ślub.

Gość gość
nie podchodź do tego tak, jakby robili z Ciebie idiotkę. Lepiej byś się poczuła gdyby Ci to sami ogłosili? Jak? Razem? Osobno? Może najpierw ona powinna Ci o tym powiedzieć - to byś się dopiero wściekła. Czasami takie głupie sytuacje wynikają i nie ma co się potem zadręczać. Problem by był, gdyby Cię zdradził.

Gość gość
Autorko - nie byliście ze sobą, kiedy próbował seksu z Twoją kuzynką, wiec sorry, ale on (jak i Ty) mogl robic co chcial. Za to osoba piszaca o oralu i pettingu twierdząca jednocześnie, ze do seksu nie doszlo jest śmieszna. A juz o kontekście zdradzanej, siedzącej w łazience w tym czasie... Bez komentarza :-o

Gość gość
Ty w ogole nie masz prawa ani nie masz o co sie burzyc,badz rozsadna. Nie byliscie razem i nie wiedzieliscie,ze bedziecie, wiec ani Cie nie zdradzil ani nic innego

Gość gość
do gościa z 19:07- dobrze że tylko petting a nie coś więcej. chociaż loda mu robila.

Gość gość
Oraz to tez seks, petting to tez seks! To zdrada, nie pójście na kawe!

Gość gość
ta pierwsza odpowiedź obszerna to normalnie brzmi dość poważnie.. koleś zdradzil laske z jej kuzynka pieszcząc sie naprawde na jej oczach

Gość gość
Czy Wy jestescie pogieci?:-DA moze to problemy z czytaniem? Jasno napisala,ze nie byli razem wiec gdzie zdrada?

Gość gość
Post z 13.11 Tam jest opisana zdrada.

Gość gość
Aaa to Wy na post nieautorki dywagujecie. A autorke tak na lodzie zostswiacie? Sie wysilila,chciala pomocy a Wy co? Jak zwykle nie tak jak trzeba:-D

Gość gość
Odpisaliśmy, ze nie ma o co sie burzyć. Kilkakrotnie.