Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda życia na portale randkowe. Faceci tam są po prostu beznadzejni

Polecane posty

Gość gość

pisało do mnie kilkuset facet, wiekszosc to idioci, te same wiadomosci do kazdej, teksty typu CZE MASZ OCHOTE SIE POZNAC ? nawet nie zagladalam kto to napisal, od razu do smietnika...z kilkoma przez ostatnie miesiące pisałam dluzej - z pierwszym nic nie wyszło, koles byl megą nadęty, arogancki, zupelnie inny niz przez neta, bardzo przystojny ale chyba mu sie nie spodobalam i w sumie on mi tez, nie bylo o czym gadac - z drugim jeszcze gorzej, pisalismy dlugo, bylo fajnie ale mnie oszukal, dal cudze zdjecie, w ogole mi sie na zywo nie podobal, facet porażka, mały gruby, łysiejący, ubrany jak dziad :( potem mnie dręczyl smsami i telefonami, bly niemily, wyzywal mnie - kolejny chcial seksu na 1 randce - nastepny w sumie tez, powiedzial mi to wprost, siedzielismy w parku wstal i demonstrowal swoje przyrodzenie przez spodnie, byl bardzo otwarty i pewny siebie, przystojniaczek cwaniaczek powiedzial taki tekst ALE BYM SIE Z TOBA ZAB AWIL , jestes taka ladna ze nie wytrzymuje :O - kolejny fajny, zwyczajny facet ale nie bylo tej chemii, szukam kogos bardziej żywiołowego, optymiste a z nim ? jestesmy znajomymi, czasami sie spotykamy na spacer pogadac - następny maminsynek, facet 25 lat a zachowywal sie jak mały chłopczyk, moj 13 letni brat jest bardziej meski niz on :O 1 randka byla ok, wiadomo ktos nowy ale na drugiej wyszlo szydlo z worka jak mamusia do niego dzwonila, potem zacząl plakac jak powiedzialam ze nie pasujemy do siebie - bylo jeszcze trzech, ale nic specjalnego nie wyszlo, nie bylo o czym rozmawiac :( - pisalam jeszcze z kilkoma ale nagle kontakt sie urywal, nie odzywali sie, jeden chcial ciagle fotki, ja mu dalam, potem bardziej odwazne, nagabywal mnie zebym cycki pokazala i wiedzialam ze zboczeniec OGOLNIE PORAZKA

Gość gość
no wiekszosc ludzi to teraz pustaki, zarowno faceci jak i babki, kazdy taki cze siema poka cyckI, lansuja sie niepotrzebnie itp., ja tam przerzucam sie na dziewczyny jestem bi to mi latwo

Gość gość
albo to pisanie z razacymi bledami ortograficznymi, pelno tam pustakow z tepymi ryjami, wszedzie roi sie od meneli co chcieliby sobie z******* i miec druga mamusie

Gość gość
gość - błędy może ktoś robić, mi to jakoś bardzo nie przeszkadza ale gdy facet do mnie pisze CZE CHCESZ SIE POZNAC ? to co ja moge o nim myslec ?zwykly idiota.

Gość gość
tam są sami desperaci

Gość gość
portale randkowe są dla idiotów i tyle w temacie, nikt normalny z nich nie korzysta.

Gość gość
To prawda, same złamasy . Po pierwszym zdaniu mozna zgadnąć kogo soba reprezentuje :) Na ogół maja zony , z którymi im sie rzekomo nie układa . Ja tez kiedyś pisałam , zamieścilam super zdjecie więc sie lapali jak muchy na lep :D i tylko z 3 z nich utrzymuje kontakt a poznałam około setki .

Gość gość
To wklej zdjęcie przystojniaka i będziesz mieć to samo, mnóstwo samotnych mamuś się odezwie i desperatek chętnych na szybki seks. Tylko kretyni się rejestrują na takich portalach.

Gość gość
Sie ma , to prawda. Same glomby.

Gość gość
glomby z malymi fiutkami,tragedia

Gość gość
Ważne jest co zlowisz , czasem trafi sie szczupak , plotka , a czasem stary but ;)