Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks Seks Seks ....Pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 22 lata od 2 lat jestem z moim ukochanym , był moim pierwszym i nasze , życie seksualne jest cudowne ale.... no właśnie mam problem , od około 2 miesięcy ciągle myślę o seksie na okrągło w pracy w domu w sklepie , wszędzie i ciągle zwariuje od tych myśli .. ;/ mam takie hmmm - '' chcice '' , że wystarczy ,że poczuję męski zapach perfum to już się podniecam już świruję , zobaczę atrakcyjnego mężczyznę to wyobrażam sobie jak to robimy , załączają mi się takie obrazki w głowie ,że aż mi wstyd. Po seksie z moim mężczyzna ( rzadko się kochamy bo oboje pracujemy na pełnych obrotach) jest oki przez dwa max 3 dni i znowu to samo seks seks seks ! wszędzie i o każdej porze ... może jakiś Psycholog seksualny ? co myślicie ?

Gość gość
daj mi swój nr , pomoge :D

Gość gość
Może coś innego w łóżku ? wprowadźcie jakieś nowości z partnerem może to tez twoj wiek , jesteś młodziutka masz pewnie pełno fantazji

Gość gość
Tez tak mialam na poczatku, teraz sie ustabilizowalo:D libido Ci skoczylo, dobry znak, ze macie udane zycie seksualne:-) wczesniej jak chcialo mi sie po 3x dziennie albo codziennie jak moj wracal z pracy to nie zawsze mial ochote i troche musialam sie uspokoic bo tylko klotnie sie z tego robily.