Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona mama

koszmar 3 latka

Polecane posty

Gość przerażona mama

witam, czy któraś z mam przeżyła coś podobnego? otóż w nocy z czwartku na piątek mój 3 letni synek spał bardzo niespokojnie. Pierwszy raz kiedy się obudził zawołał mnie, że się boi Pana i mam spać z nim, więc położyłam się obok malucha. Po jakimś czasie obudził mnie przeraźliwy krzyk synka, mały dosłownie na mnie wskoczył a zaczął się mocno przytulać, gdy troszkę się uspokoił ponownie zaczął głośno krzyczeć i chowając we mnie głowę zaczął się mocno odsuwać w stronę ściany. Przerażona pobiegłam zapalić światło, resztę nocy spaliśmy na drugim łóżku przy lampce, jednak synek był bardzo niespokojny( ciągle podnosił główkę i sprawdzał czy jestem obok). W piątek rano wziął poduszkę i poszedł "bić" łózko na którym to się działo, powiedział mi że w nocy był pan który go straszył i miał koło. Po południu pojechaliśmy do moich rodziców, którzy od razu zauważyli że maluch jest jakiś "inny", o wszystkim im opowiedziałam i postanowiliśmy unikać tematu i małego rozweselić, jednak gdy zbliżał się wieczór i powiedziałam dziecku że musimy już jechać do domu strasznie się rozpłakał i powiedział że on nie chce jechać do domu bo tam jest Pan co go straszył i ma koło i że chce zostać na noc u babci i dziadka. więc stwierdziliśmy że zostaniemy żeby mały zapomniał. Noc minęła spokojnie. Dziś jesteśmy jeszcze u rodziców jednak nie dawno gdy powiedziałam że musimy dziś wracać do domu Dawidek znowu przypomniał sobie o swoim koszmarze i powiedział że nie chce tam jechać... Nie będę ukrywać że sama jestem przerażona, męża nie ma jest za granicą i sama jestem z dwójką małych dzieci. Czy ktoś miał podobnie?? pozdrawiam przerażona mama

Gość gość
Albo jakiś bardzo sugestywny sen, albo rzeczywiście duch mu sie pokazał. Może dłużej zostań u rodziców, albo go u nich zostwaw. A w domu musisz spać z nim aż do wyjaśnienia problemu albo aż zapomni.

Gość gość
Taa, "duch". Duchów nie ma. Może dziecko obejrzało coś w TV, może tam gdzie śpi odbija się jakiś cień na ścianie? Zostaw włączone małe światełko i zobacz czy poskutkuje.

Ponoc male dzieci widza duchy, byl tu kidys taki temat o duchach i dziwnych zjawiskach i byly takie zdazenia z mylymi dziecmi.

Gość gość
A nie podawałaś mu homeopatii itp.?

Gość gość
zachowuje się jak dziecko zgwałcone przez pedofila

Gość gość
A może to tata dobierał się do niego w nocy