Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamski facet

Polecane posty

Gość gość

On twierdzi ze jest poprostu szczery, ale do rzeczy Pisałam ponad trzy miesiace z pewnym facetem, w końcu sie z nim umówiłam, ale bądź co bądź jak na razie było tylko jedno spotkanie, nie olśnił mnie niewiadomo jak. A on mi od trzech dni żyć nie daje w smsach, że jestem diwna, zarozumiała, wybredna itd, bo nie chcę się z nim jużspotkać,nie wiem co mysleć o takim zachowaniu o 33 letniego faceta??????

Gość gość
powinno ci przyjść na myśl, że przejawie pierwsze objawy stalkera ;-/

Gość gość
Jakie masz plany na dzisiaj? Standardowo, całodzienne fantazje o tym, jakby to było gdyby się żyło, na kafe? Może dla odmiany odwiedź psychiatrę?;)

Gość gość
Desperat! Olej dziada! ONI tak maja. Gra ja bo mysla ze cos ugraja, a jak nie wychodzi, to wtedy pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Sama sie zastanow, czy chcialabys sie zadawac z chamem? Za blokuj go w tel I gg, czy gdzie sie da. Nie odpowiadaj, w koncu sie znudzi I odpusci.

Gość gość
facetowi brakuje chyba piątej klepki :/

Gość Doktor Freud
Piątej klepki brakuje, ale założycielowi tego tematu.;) Zaufajcie mi, wiem co piszę.:D

Gość gość
A co by tego było mało to dzisiaj rano do mnie zadwonił i mi nawymyślał że dlatego jestem sama bo odsuwam od siebie wszystkich facetów i dlaczego śmiem go oceniać skoro z nim nie spałam, to już był szczyt bezczelności.

Gość gość
Doktor Freud dziś Piątej klepki brakuje, ale założycielowi tego tematu.oczko.gif Zaufajcie mi, wiem co piszę.smiech.gif Skoro nie rozumiesz tematu to sięnie wypowiadaj

Gość gość
A po co odbierasz od niego tel? Widocznie lubisz byc ponizana. No comment

Gość gość
haha, niezły tekst z tym ocenianiem bez spania :D czyżby kolejny typ świadomy swoich boskich umiejętności łóżkowych?

Gość gość
I ty po tym wszystkim się nas pytasz co ty masz myśleć o takim facecie? Trudno nazwać jego zachowanie dziecinnym. Określenie "dziecinny" pasuje do sytuacji, z których można by się jeszcze pośmiać. To powinno cie napawać obawą, bo zdrowy to on nie jest.

Gość gość
Zresztą ten temat to jakieś durne prowo :-/

Gość Doktor Freud
Ależ rozumiem, doskonale rozumiem. :D Setki pozostałych tematów twojego autorstwa, również zrozumiałem.:)

Gość gość
Odebrałam spontanicznie, ale za chiny nie spodziewałam się tkiej gadki z jego strony

Gość gość
Nie kontynuuj z nim tej znajomosci bo to nic dobrego nie wróży, facet jest strasznie zaborczy.

Gość gość
To jakiś zwykły dużu niedojrzały dzieciuch

Gość gość
Doktor Freud dziś Piątej klepki brakuje, ale założycielowi tego tematu.oczko.gif Zaufajcie mi, wiem co piszę.smiech.gif XXXXXXX Weź sobie daruj głupie komentarze

Gość gość
a ja pisałam z chamskim 35-latkiem i był wrednym stalkerem.

Gość gość
No ten też chyba zakrawa na stalkera, albo już nim jest bo jak wytłumaczyć fakt ze nie jesteśmy razem, ja mu nic nie obiecywałam a on mi w ciagu ostatniej nocy chyba ze dwadzieścia smsów napisał:-(

Gość gość
uciekaj póki możesz dziewczyno od takiego typa

Gość gość
I jak tam relacje z owym chamskim panem????