Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

178 cm dziewczyna to dużo???

Polecane posty

Gość gość

Jestem wysoka i na dodatek jestem sama i ktoś mi ostatnio powiedział, że to dlatego że jestem za wysoka ;-( Mnie się wydawało, że to w sam raz taki wzrost jak mam. Ale jak się tak zastanawiam to faktycznie faceci są niżsi ode mnie bardzo często, czasem mam buty na małym obcasiku takim 4 cm nie więcej i już mam ponad 180 cm i właściwie jestem takim gigantem trochę. To znaczy ja nie uważam, że kobieta 178 cm jest wielka, ale faktycznie często faceci są niżsi ode mnie ;-) Nigdy nie brałam tego pod uwagę, że to mógłby być problem w znalezieniu faceta. Mi nie przeszkadza jakby był kila cm niższy, a skoro facetom to przeszkadza to gdzie mam znaleźc wysokiego??? Mam 22 lata, zapisać się na siatkówkę czy co???

Gość on12342345sf
Czesc, Jesteś wysoka to bardzo dobrze. Ja preferuje wysokie dziewczyny bo są bardzo seksi. Jak chcesz porozmawiać to napisz na email: piotr.lt@wp.pl

Gość gość
Oj tam , jestem w twoim wieku mam 175 cm i jakoś nikt mi bezpośrednio nie wytknął,że jestem za wysoka.:) To,że jakiemuś chłopakowi nie odpowiada twój wzrost to nie znaczy,że wszyscy mają podobne zdanie. Zresztą wysocy faceci też istnieją :))

Gość gość
A pewnie to,że jesteś za wysoka powiedziała Ci bardzo niska osoba. Nie dołuj sie ;-) dziewczyny potrafią byc bardzo złośliwe, a niektórzy niscy faceci również :P szczególnie faceci,bo maja kompleksy na punkcie wzrostu

Gość gość
tez jestem wysoka choc nie mam tyle c tyle a ci zadroszsze mam 173 cm. wysokie sa super. a ile wzrostu maja twoi rodzice , po kim tyle masz/

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi ;-) Bardzo się cieszę, że uważacie, że to normalne mieć taki wzrost. Ja też tak uważałam, tylko usłyszałam kilka głupich komentarzy to prawda od facetów głownie, że jestem wielka ( jestem wysoka ale szczupła! ) albo właśnie, że sobie nikogo nie znajdę bo jestem za wysoka. Ci faceci oczywiście byli niżsi ode mnie więc macie rację, że się wyżywają bo mają kompleksy. Dziękuję ;-) pozdrawiam i całuję ;-*

Gość gość
ile maja twoi rodzice cm ?

Gość gość
Sori , bez zlosliwosci, ale 178 to zyrafa. Popatrz naokolo ilu maluskich facetow. Ja mam 165 I moge przebierac, choc niestety posrod ogrow nie ma za bardzo w czym. Tobie wrecz wspolczuje, bo u ciebie to musi byc katastrofa. Nie dosc ze malo wysokich to jeszcze brzydale

Gość gość
wiele jest wysokich sami wysocy chlopi sa .ja mam 173 to tez zyrafa jestem ?

Gość gość
Za dużo.. dla mnie kobieta powinna mieć do 1.70.

Doskonała kobieta ma wzrost do 1.30. Kolana jej nie bolą, a i czasem na palcach staje by łba sięgnąć.

Gość gość
178 cm jest ok ;) mam koleżankę , która ma 184 cm a facetów miała zawsze na pęczki , bo wygląda jak wyjęta z magazynu modowego;)

Gość gość
Moja mama 160, tata 175 cm wiem, ze sa niscy ale ja wysoka wyrosłam ;-) Moi dwaj bracia Mają 186 i 190 cm więc też wysocy - po dziadkach jesteśmy wysocy ;-) Moi kuzyni mają ponad 195 cm, a kuzynki też wyższe ode mnie. Miłe rzeczy usłyszałam a tu nagle ktoś mi pisze, że za wysoka jestem ha ha ha z jednej przesady w drugą ;-) Ja sama się dobrze czuję z tym wzrostem tylko fakt, że często jestem wyższa od facetów, od ok 70% facetów których znam, ale mnie to nie przeszkadza bo się przyzwyczaiłam dla mnie to norma. Więc nawet niekiedy niżsi mi się podobają, ja nie patrzę na wzrost, więc niby czemu faceci by mieli patrzeć.

Gość gość
wzrost idealny super. ja mam 173 moja mama tyle samo a tato 182 .kurcze czuje sie niedorosnieta

Gość gość
To dużo, ale nie jakoś ogromnie :) mam kilka koleżanek o wzroście 180 i trzy z nich są naprawdę bardzo ładne, wszystkie mają chłopaków o wzroście około 186-196.

Gość gość
wysoka i pieknie tak

Gość gość
nie zaprzeczę, że jesteś wysoka, ale to też nie jakoś za dużo, uroda to całokształt, a nie tylko jeden parametr :P ładna kobieta jest ładna niezależnie od wzrostu

Gość gość
Dajcie ludzie żyć innym. Wzrostu sie nie wybiera, zawsze lepiej miec 178 cm niz np 150cm albo 190 cm :)

Gość gość
Dlaczego lepiej mieć 178cm niż 150? Ja bym wolała 150 :P

Gość Levviatan
tak jesteś wysoka i to na pewno nie jest powodem przez który jesteś sama :)

Gość gość
znam taka co ma 186 i jest z facetem co ma 170

Gość gość
do 16 rż , wtedy już miałam 178 cm i się zatrzymałam na tym etapie ;-)

Gość gość
Ja mam 177, ostatnio wyszłam "na miasto" w szpilkach 10 cm :D I szczerze mówiąc bawiło mnie patrzenie z góry na większość towarzystwa,, jak również zasłyszane komentarze (bo nie ukrywam, że były - i te pozytywne, i negatywne) :D Dla mnie to zupełnie normalne, bo wszyscy w mojej rodzinie są wysocy, głównie po dziadku - on sam miał 200 cm wzrostu, jego czterej bracia również, siostra jakieś 180. I tak poszło w wysoką rodzinę :) I w zasadzie bardzo długo nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jestem jakaś "inna". Wydawało mi się, że mój wzrost jest zupełnie przeciętny ;) Fakt faktem - ja problem z facetami mam. Bo dla mnie wzrost jest istotny i facet niższy, czy nawet mojego wzrostu raczej mnie nie kręci :p Tak mam i już. Faceci mają swoje preferencje co do biustów, nóg, pup i im wolno? To i mnie wolno mieć wymagania co do wzrostu! ;) Natomiast takie gadanie, że jestem za wysoka, wielka, żyrafa (bardziej żyrafa niż wielka tak btw - bo przy tym wzroście ważę 58 kg) to za przeproszeniem lata mi koło d. Wzrostu sobie nie wybierałam - aczkolwiek gdybym miała wybierać, to chyba też nie chciałabym oddać żadnego swojego centymetra :) Bo dzięki temu czuję się wyjątkowa, wyróżniam się w tłumie- co bardzo lubię, a na koncertach nie muszę stawać na palcach, nawet jak stoję daleko od sceny ;)

Gość gość
A tak jeszcze przy okazji - chciałam się zapisać do "klubu wysokich" :D Ale okazuje się, że jestem...za niska! Kobieta musi mieć minimum 180 cm wzrostu! Szlag by to...

Gość goszz
Gdzie znaleźć wysokiego? Hmm... musisz się rozglądać, nie ukryją się nawet jakby chcieli ;) Masz wspaniały wzrost, po prostu super, a jeśli jeszcze jak mówisz jesteś do tego szczupła no to piękniejszego widoku chyba nie ma. Ten kto powiedział ci, że jesteś sama z powodu wzrostu jest kompletnym kretynem... Ja również swojego czasu słyszałem tego rodzaju teksty (mam 198 cm). No cóż, zakompleksionych okazów nie brakuje... Ignoruj po prostu tego rodzaju idiotyczne uwagi.

Gość Cecztery
178 cm to średni wzrost u dziewczyny :)