Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy laser Vectus pomoze mi pozbyc sie wlosow na nogach

Polecane posty

Gość gość

Opinie sa rozne, jedni mowia, ze to naciaganie, inni - ze rzeczywiscie im pomoglo. Jak wygladaja wasze doswiadczenia? Od razu mowie, ze moje wlosy wg mnie naleza do tych ciemniejszych, nie sa wybitnie grube, raczej cienkie, ale ja uwazam, ze je widac. Skore mam natomiast dosc blada. Pokladam w tym laserze wielkie nadzieje tym bardziej, ze reklamuja go jako laser radzacy sobie z jasnymi wlosami.

Gość gość
skoro wasik kosztuje 200zl a raz nie wystarczy to pomysl ile bulniejsz za cale nogi. drogie to ,sama bym sobie zrobila

Gość gość
Cena jest wysoka, to prawda, ale gdyby mialo pomoc... Dlatego hce sie dowiedziec, czy ktorejs z was laser pomogl na jasne wlosy.

Gość Alallallallalallala
Nie uzywalam tego lasera ale mam w domu laser Tria. U mnie wyglada to tak ze w miejscach ktore nim "potraktowalam" wloski nie rosly przez jakies trzy lata. Teraz bardzo powoli odrastaja. Ja robilam okolice bikini, nie chcialo mi sie nog bo to duzo roboty;) ale podejrzewam ze tak samo by bylo. Ten moj laser dziala na wlosy ciemne , przy jasnej skorze.

Gość gość
gdzie mozna taki laser kupic? zeby nie kupic jakiejs podroby?

Gość gość
tez bym byla zainteresowana gdzie to mozna kupic

Gość gość
laser? ja mam i light remingtona, po 1 zabiegu wlosy wypadaja, po 2 zabiegu na mocy 4 na glebokim bikini, choc troche sie balam bo jednak lekko boli, mam w tych miejscach gdzie trafilam gole placki...wlosy wypadaja, odrastaja BAAAAAARDZO wolno... polecam, nie ma tez podrazniej, wrastania, stanow zapalnych itd... mam jasna skore wiec tym lepiej.

Gość Iga Zet
Ja już jestem po kilku zabiegach laserem Vectus. To była chyba dobra decyzja, bo teraz włosy wyraznie wolniej odrastają. I co najistotnieszje: to były bardzo SZYBKIE zabiegi! A miałam z tym duży problem. W mojej rodzinie większość osób ma czarne i grube włosy. Na szczęście teraz da się w łatwy i już nie tak bolesny sposób bojować z naturą :) Jeśli chcecie trafić w dobre miejsce i się nie rozczarować efektami to przekazuję informację, że zabieg wykonywałam w warszawskim Beautymedzie u Mirackiego :) Pozdrawiam!

Gość gość
Ja też jestem w trakcie usuwania włosów z nóg i bikini Vectusem. Miałam już 3 zabiegi i jestem bardzo zadowolona. Włosy szczególnie na łydkach były moim dużym problemem, czarne, grube, wiecznie podrażnienia po goleniu, po depilacji wrastanie, blizny, no masakra, modliłam się o złą pogodę w lato bo wstydziłam się chodzić w sukienkach, kisiłam się w spodniach. Do tego rogowacenie około-mieszkowe, więc nawet jak blizny po depilacji zeszły to te wstrętne czerwone kropki było widać, na szczęście tylko na łydkach. I teraz po 3 zabiegu, jest o niebo lepiej, wypadło jakieś 80% włosów, te co zostały nie są sztywne, i są jaśniejsze, rogowacenie prawie ustąpiło, w lato jak lekko opalę nogi to już w ogóle raczej kropek nie widać. Niedługo idę na 4 zabieg. Ja polecam, szczególnie przy takich problemach jak ja miałam.

Gość gość
A jeśli się będzie wyrywało włoski to coś pomoże laser. ??? Bo np nie wyobrażam sobie zgolic maszynką wąsika czy brody.