Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli kobieta która od dłuższego czasu daje mi znaki że jej się podobam nagle

Polecane posty

Gość gość

Staje się obojętna. Nawet nie na mnie nie spojrzy. Nie odzywa się jak nie musi to co to znaczy?

Gość gość
Może uznała, ze słabo reagujesz, nie przejąłeś inicjatywy i odpuściła

Gość gość
Czyli już nic u niej nie ugram?

Gość gość
Widocznie stwierdzila,ze nie jestes nia zainteresowany i juz sie nie bedzie starac, bo nie bedzie z siebie robic idiotki ;]

Gość gość
po prostu nie odpowiadałeś na te sygnały to ma cię dość. Ja też pokazywałam facetowi, że mi się podoba, rok to trwało, a on niby był zadowolony z tego, ale nie zaprosił mnie nigdzie, nie zasugerował żadnego spotkania, nie pokazał, że mu zależy to ile będę czekać, jak widzisz, że się jej podobasz to zapraszaj, nie odmówi ci przecież. Ona ma dosyć i dała sobie z tobą spokój. Ja z tamtym gościem też, bo ile to by miało trwać 10 lat zanim by się zdecydował????

Gość gość
ugrasz, pisałam ci, że gościu nie odpowiadał na sygnały i go olałam. Ale jeśli zaprosiłby mnie na randkę, koncert, kawkę cokolwiek nawet po tym jak się na niego wściekłam i odpuściłam, to by pokazał, że mu zależy i bym dała szansę. Tylko działaj od razu!!!! Bo czekaniem ją zdenerwujesz tylko!!!!

Gość gość
Ale się usmiechalem do niej. Patrzalem jej gleboko w oczy.. no i sądzę że ona się domyslila ze mi się podoba. Czy bede mial jeszcze u niej szanse jak się trochę osmiele? Ona mnie nadal lubi ale juz nie kokietuje, nie flirtuje ze mna.

Gość gość
Ale problemem jest to ze ona jest zwiaxku. Dlatego zwlekam..

Gość gość
Dobrze, ale gadałeś z nią no nie,, a nie tylko patrzyłeś na nią??? Według mnie (jestem kobietą) zrób tak, gadaj z nią, zakumpluj sie, poflirtuj, komplementuj, ale też normalnie rozmawiaj. Zacznij się spotykać na neutralnym gruncie, typu - jogging, siłownia cokolwiek takiego, bo ona ma faceta. No i wtedy niech się zdecyduje, pokaż jej, że się nią interesujesz, że zawsze zauważasz jak przychodzi, zawsze pogadaj, niech widzi, że się interesujesz. Ja miałam taką relacje jak tu opisujesz z facetem, który miał dziewczynę, zagadywał, zaczepiał, flirtowal, ja pierwsza co wyhaczyłam co prawda, ale on odbijał piłeczkę. Miałam nadzieję, że go odbiję, ale w pracy tak zaczęli ludzie plotkować, dzwonić do jego dziewczyny etc, że ona się o tym dowiedziała, zrobiła mu awanturę, teraz raczej muszę go omijać, a opinię też mam złą - złodziejka facetów ;-) Więc spotykaj się nią po zajęciach czy po pracy, bo ludzie powiedzą jej facetowi i co będzie. Może sie tak zachowuje bo juz mu powiedzieli i dostała reprymendę!!!

Gość gość
do góry