Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ramiona u pewnej dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość

Hej forumowicze :) Podoba mi sie pewna dziewczyna. Ma ładną buzię, piękne, długie włosy, wcięcie w talii, szczupły brzuch, ma na czym usiąść i czym oddychać. Niby wszystko super tylko, że ma dosyć spore ramiona :( a dokładnie przedramiona. Nie ćwiczy ich ani nic z tych rzeczy, nie są umięśnione tylko po prostu duże. Może i ja troche przesadzam, ale dziwnie to na mnie wpływa, wręcz zniechęcająco. Sam jestem szczupłą osobą mimo, że dużo ćwiczę, Nikt nie jest bez wad, ja oczywiście także, ale momentami mi się wydaje, że mamy ręce tej samej wielkości. Czy was też to odrzuca w dziewczynach? A może ja jednak przesadzam? Szkoda mi jej z tego powodu, bo wiem, że może się czuć przez niezbyt kobieco, ale te ramiona mnie trochę przerażają.

Gość gość
a to nie ja przypadkiem? :D skąd jesteś?

Gość gość
Tez mam taka figurę. Gdy ćwiczyłam więcej w cale nie wyglądałam lepiej :( Mięśnie rosną, tkanka tłuszczowa aż tak nie spada i łapy dalej wielkie. Mój chłopak mi dokucza w tego powodu ale niech się wypcha. Dobrze, że on jest takim Adonisem hahaha.

Gość gość
Myślę, że ona nie ma z tym problemu. Ty po prostu jesteś szczawik i masz chude łapy, więc nawet normalnie zbudowana kobieta przy tobie będzie Brunhildą.

Gość gość
Nie no szczupły jestem, ale nie jestem takim szczawikiem :) Poza tym jak już pisałem ćwiczę regularnie, ale wizualnie efektów zbytnio nie ma. A ona ma ponadprzeciętnie duże ramiona.

Gość gość
Pewnie ma szerokie kości. Myślę, że sama w życiu nie wpadła na to, że coś jest nie tak z jej ramionami więc nie ma problemu.

Gość gość
Cytuję "a to nie ja przypadkiem? smiech.gif skąd jesteś? " A no myślę, że nie :D Skąd? Rzeszów :)

Gość gość
Blisko, ale nie tu :)