Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mój chłopak wytrzyma bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki mały problem i bardzo bym prosiła o pomoc. Ja i mój chłopak spotykamy się od 9 miesięcy, on bardzo chce zamieszkać razem i to w niedalekiej przyszłości. Między nami jeszcze nie doszło do niczego (mam na myśli seks) oboje stwierdziliśmy że zaczekamy do ślubu. Ale tu jest problem, on mi już wspominał że czasami ciężko mu jest się opanować i chciałby to zrobić ale wie że nie może. Ja mam też czasami ten problem ale umiem sie opanować a on mówi że z trudem się hamuje . Moje pytanie brzmi czy mój chłopak wytrzyma bez seksu jeśli będziemy razem mieszkać a co za tym idzie spać w jednym łóżku. Dodam że mamy 18 lat i żadne z nas nie przeżyło swojego pierwszego razu.

Gość gość
w takim przypadku powiem z francuzka: marné szansé .

Gość mati11
Na 99/9% jestem pewien ze nie da rady. Jeśli nie zrobi tego z Toba to z inna taka jest okrutna prawda

gość dziś Mam 43 lata i trochę kobiet przewinęło się przez moje zycie w tym 3 dziewice jak byłem młody. Powiem tak to ze odmawiacie sobie seksu jest bez sensu i niezdrowe dla twojego chlopaka i dla ciebie i kompletnie bez sensu Przypuszczam ze oboje sie mastarbujecie w samotnosci zeby jakos sobie poradzic z tym napieciem seskualnym miedzy wami Wiec jaki to ma sens skoro mozecie przezywac to razem Jak juz koniecznie chcesz zachowac blone dziewicza do slubu co moim zdaniem jest bez sensu to zdecydujcie sie na seks ze wszystkimi pieszczotami i doprowadzaniem sie wzajemnie do orgazmu ale bvez pentracji twojej cipki jego k*****m I zamieszkajacie jak najszybciej razem jak tylko macie taka mozliwisc Ale brak normalnej penetracji cipki k*****m bedzie powodowal ze niue nauczysz sie przezywac orgazmu pochwowego tylko bedziesz utrwalac to ze wszystkie orgazmy musza byc zwiazane ze stymulacja lechtaczki Napisz w jakim wieku zaczelas sie masturbowac i w jaki sposob czy udalo ci sie juz osiagnac orgazm i kiedy to pierwszy raz nastapilo podobnie czy twoj facet sie masturbuje samotnie Nie ma sie czego wstydzic faza masturbacji kobiety od pierwszej miesiaczki to naturalny etap rozwoju seksualnego kobiety bez niego mozesz cierpiec pozniej na anorgazmie czyli niezdolnosc do osiagniecia orgazmu Ta faza masturbacji rozbudza cie seksualnie i przygotowuje do pozniejszego wspolzycia Problem jest tylko taki ze kobiety zazwyczaj wykorzystuja tylko lechtaczke do stymulacji i ucz sie tylko takiego orgazmu. Poniewaz ta faza trwa wiele lat bo niektore kobiety zaczynaja jeszcze przed pierwsza miesiaczka to pozniej maja wiele problemow z nauczeniem sie orgazmu pochwowego. A gdyby w tej wlasnie fazie stymulowaly sztucznym k*****m swoja pochwe osiagaly by pozniej taki orgazm bez problemu z rowna latwoscia jak ten lechtaczkowy Moim zdaniem twoj facet nie zaczeka bedzie tak sfrustrowany tym ze majac dziewczyne musi sie samotnie masturbowac ze pozna jakas inna dziewczyne ktorej sie spodoba ona zacznie wysylac mu sygnaly zainteresowania erotycznego i nawet otwarcie zaproponuje mu seks bo dziewczyny teraz sa bardzo otwarte i dobrze i nie maja z tym problemu jak rowniez z uprawianiem normalnego pelnego seksu przed slubem. I o nsteskniony normalnego seksu z kobieta ulegnie jej. Tak to sie moim zdaniem skonczy w waszym wypadku jak natychmiast nie zaczniecie normalnego wspolzycia zaczynajac od tych pieszczot tak jak ci je opisalem. I nie wazne co deklaruje twoj facet to bedzie silniejsze od niego Wiec jak go kochasz i chcesz zeby sie wam udalo to jak najszybciej zacznijcie uprawiac seks. Najpierw zacznijcie od tych wszystkich pieszzczot ze wzajemnym doprowadzanie sie do orgazmu np oralnie czyli on robi ci minetke a ty jemu ssiesz kutasa ii stymulujac jednoczesnie jego nasade reka z finalem w ustach i polknieciem jego spermy. To pozwoli wam sie oswoic z nagoscia i swoimi cialami mysle ze miesiac wystarczy a pozniej zaplanujcie ten pierwszy raz. Najlepiej jak na razie zadne z was nie ma swojego mieszkania na wylacznosc to wyjedzcie w gory wynajmijcie jakis ladny dom z kominkiem na 3 dni i tam w romantyczej scenerii bedzie ten wasz pierwszy raz. To wazne bo ten pierwszy pelny seks zapamietacie na cale zycie. Jak sie na to wszystko zdecydujesz to napisz do mnie to powiem ci jak przygotowac sie do tego pierwszego razu zeby nie bolalo i bylo od razu przyjemnie choc na orgazm pochwowy nie masz raczej co liczyc jesli wczesniej go nie wytrenowalas Maila mas w stopce bo pewnie bedzie ci latwiej ni na publicznie na ERO ale jak wolisz publicznie to nie ma problemu Od razu dodam ze nie jestem zainteresowany uwodzeniem cie tylko chcialbym ci pomoc przezyc pieknie ten pierwszy raz i zebys uniknela moze moich bledow:-) Mi nikt jak bylem mlody nie doradzil i popelnilem kilka bledow wiec nie ma sensu zebys Ty je powtarzala. Ale decyzja nalezy do Cibie czy masz ochote skorzystac z moich porad