Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lynowaja

Swierzb i masc lyclear

Polecane posty

Gość lynowaja

Witam. Kto walczy ze świerzbem? 4 dni temu posmarowałam się maścią Lyclear. Dokładnie tak jak było to napisane w ulotce. Byłam też u dermatologa, który przepisał infectoscab, jednak stwierdził, że jeśli mam maść lyclear to jest to samo. I faktycznie. Skład jest ten sam. Swędzieć przestało po tych 8 h od nasmarowania. Jednak dziś w nocy znowu swędzenie wróciło!!! Wiem, że w ulotce jest napisane że swędzenie może utrzymać się do 2 tygodni, ale mnie nie swędzą stare miejsca, ale swędzi mnie na nowych miejscach na ciele! Pojawiły się nowe krostki... powoli już nie mam sił z tym walczyć. Stosowałam wcześniej ocet, olejek herbaciany, ale to można sobie wsadzić, jak to powiedział mój dermatolog :) Nie wiem czy czekać jeszcze te 2 tygodnie zanim się znowu posmaruję lyclear? Tak mnie swędzi, że mam ochotę pójść do apteki i wykupić ten infectoscab... Błagam niech ktoś napisze czy w końcu wyleczył świerzb mimo smarowania maścią lyclear. Bo podobne wątki czytałam w necie, ale każdy pisze, że po smarowaniu lyclear swędzenie ustąpiło. Dodam też, że uprałam ubrania w proszku grzybobójczym i odstawiłam do worków na 2 tygodnie i już powoli brakuje mi ubrań!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować