Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzyże Zasługi dla zmarłych dziennikarzy TO ŻAŁOSNE PODLIZYWANIE SIĘ

Polecane posty

Gość gość

nie życze sobie żeby Komorowski rządził się jak w swoim mieszkaniu i robił co chciał , jest w końcu prezydentem a nie błaznem wynajętym na rzecz stacji TVN bezczelność , wspieranie się środowisk , mam gdzieś wasze interesy i wzajemne robienie sobie dobrze , nie interesuje mnie Śląsk ani prywatna stacja TVN która robi interesy z politykami , dno , gorzej niz na Białorusi, powinniście śmiecie Łukaszenke całować po stopach

Gość gość
przed wyborami taka sytuacja, dziennikarze robili cos za co brali wynagrodzenie i to duże ludzie młodzi giną w wypadkach , dzieci osierocone i też wykonywali pracę potrzebną innym ludziom często ludzie nie maja umowy o pracę tylko pracuja na czarno bo nie mają wyjścia i jak zginie to dziecko nie ma renty i co chu/je ? nie dajecie im odznaczeń ? tylko dziennikarzom którzy zginęli w katastrofie budowlanej , co za bezczelność Komorowskiego i szczwanego rudego lisa trzymają się kumple z tvn i PO dno , pluje na was ście/rwa

Gość gość
a ty na przyszłość nie przypisuj sobie nie swoich słów. 🖐️ Saramonowicz poruszył ciekawą kwestie i w 100% się z nim zgadzam. Polska, a już szczególnie polityka w tym kraju to cyrk na kółkach🖐️

Gość gość
oj,oj,oj uważaj bo ci żyłka pęknie

Gość gość
Nie jestem katolikiem. Natomiast żenuje mnie ta histeria blaszkowa. Anna Przybylska zmarła na raka. Przykra historia, ale żeby zaraz ulice, ordery i rok Jej imienia? Ci państwo zajmowali się dziennikarstwem i dobrze wykonywali swoją pracę. Jest mnóstwo nagród branżowych dla dziennikarzy, które mogli za swoją robotę zdobywać. Nieszczęśliwie zginęli w katastrofie budowlanej i to od razu ma podnosić ich notowania i wynosić na pomniki? Trzeźwość nie jest mocną stroną Polaków.

Gość gość
nie przypisałam sobie tych slów idioto tylko wt ytule nie zmieściło mi sie nazwisko Saramonowicz i każdy wie że to słowa z netu, więc Ameryki nie odkryłaś omego za 10 zł

Gość gość
racja, ci co zginęli w KATASTROFIEw Smoleńsku też z tego pwodu nie muszą być gloryfikowani

Gość gość
dostali , bo pan prezydent sobie robi dzięki temu PR gratis, dziennikarze będą go uwielbiać i tyle 🖐️ ja nie szanuje dziennikarzy , bardziej zal mi Anny Przybylskiej

Gość gość
gość dziś poziom bagna. tacy ludzie jak ty tworzą ten kraj, taki piękny, ale ludzie to k***y

Gość gość
to jest łapówa dla dziennikarzy i łapówa dla Śląska żeby głosowali na PO i Komora wiadomo że jest korupcja i korupcja w Polsce nigdy nie zniknie

Gość gość
Ten kraj a w szczególności w większości naród sięgnął dna!

Gość gość
też uważam,że przesada z tym odznaczeniem,a kto to byli te pismaki? zwykłe gryzipiórki,jak reszta, no ale wybory wkrótce,trzeba się wykazać przed elektoratem... żałosne!!!

Gość gość
a ofiary smoleńskie mają dożywotnie renty tzn ich pociotki do czwartego pokolenia. i kto za to płaci? to jedyne co pis skutecznie i szybko załatwił