Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Chciałabym się wyprowadzić od rodziców....

Polecane posty

Ale nie mam gdzie! Pracuje jako cieciowa! Mało zarabiam! Mam rentę socjalną! Nie wiem gdzie powinnam się udać? Nie ma mi kto pomóc! Może wynająć jakiś pokój na stancji czy w hotelu robotniczym, by mieć w końcu święty spokój od awantur i popierniczyć to wszystko.

Nie mam siły na kolejne awantury, pretensje, wspólne życie z kimkolwiek, jestem załamana! Nie daję już sobie rady.

Gość gość
poznaj-zapoznaj chłopaka , razem rażniej. i wspołnie łatwiej się utrzymać i w zimę cieplej...

Gość gość
biedna jesteś a i lotna zbyt też nie jako cieciowa , ładna pewnie też nie bo ładne jako cieciowe nie pracują. to póki jest szansa , że ktoś oślepnie na Twój przeciętny widok to bierz., bo potem się nie trafi. a i zbyt biedna jesteś by być sama.

Często wyobrażam sobie jak wyglądałoby moje mieszkanie. Kuchnia, trzy pokoje. Duży pokój jest pokojem gościnnym, drugi pokój służy jako moja sypialnia, natomiast trzeci pokój jest coś w rodzaju biblioteki, obok kuchnia, łazienka, ubikacja a między wszystkimi pomieszczeniami przedpokój bez żadnych awantur rodziców i pretensji.

Gość gość
Dołóż się do domowego budżetu, a nie ciągnij kasy od rodziców, to pretensje się skończą.