Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet wszystko opowiada swojej przyjaciółce

Polecane posty

Gość gość

To corka znajomych jego rodzicow. Pisza ze soba przez internet od 15 roku zycia. Czasem sie spotykaja i on wtedy traktuje ja jak ksiezniczke. Gotuje jej, odprowadza na przystanek, usluguje, jest szarmancki i robic z nia co ona chce. Ze mna nie wychodzi do baru np bo jest domatorem ale jak ona jest to od razu ja bierze do baru i stawia piw ile chce. Na szczescie spotykaja sie rzadko. Raz na kilka mc. Wkurza mnie jednak to ze on o wszystkim jej pisze na fb. Poklocimy sie, ona wie, kupimy cos nowego, ona wie, chcemy gdzies jechac, ona wie. Pisze jej wszystko i rozmawiają tak ze soba prawie codziennie. Problem w tym ze ona mnie nie lubi bo mam ostry charakter i ciagle mu mowi zeby mnie rzucił. Mowi ze ja do niego nie pasuje i powinniśmy sobie dac spokoj. Wkurza mnie to a jednoczesnie nie moge zabronic chlopakowi zeby z nia pisal. Jak wybrnac z takiej sytuacji i czy nie uwazacie ze ona jest jakad dziwna?

Gość gość
Ona jest kobieta jego życia.

Gość gość
Moze byl ktos z was w takiej sytuacji? Jestem pewna ze on mnie z nia nie zdradzi bo po prostu sie przyjaznia ale nie chce żeby jakas laska wiedziala o nim a raczej o nas i naszym zwiazku wszystko. Poza tym ona ciagle sabotuje nasz zwiazek

Gość gość
Nie jest kobieta jego zycia to jest pewne.

Gość gość
Zacznij pisać z jakimś kolegą:) Zakoleguj się z kimś i tez tak pisz i opowiadaj zabieraj do baru :) Niech ten lkolega tez tobie powie że nie pasuje do ciebie twój chłopak i żebyś go rzuciła :)

Gość gość
Ma na niego ochotę, ale nie ma szans.

Gość gość
Mam takiego kolege. Nie opowiadam mu o wszystkim ale chyba w takim razie zaczne heh. Ona nie ma na niego ochoty bo ma swojego chlopaka

Gość gość
A co on na to że ona tak mówi że nie pasujecie do siebie? I skąd ty o tym wiesz czytasz to na fb? On Ci pkazuje te rozmowy? Co on na to wszystko?

Gość gość
Niech ten kolega zaprosi Cię do baru i powiedz swojemu że zostałas zproszona do baru czy z ?Tobą idzie czy zostaje w domu? :) Zaczbuj tez tak z tym kolegą niech on poczuje jak to jest :)

Gość gość
Nie raz przyznam ze czytam po kryjomu jego rozmowy na fb. O wiekszosci on mi opowiada sam ze z nia pisal i o czym. Poza tym mowi ze kocha mnie i nie przeszkadza mu ze do siebie nie pasujemy. Mowi tez ze jej moze o wszystkim powiedzieć a przy mnie chce byc meski a nie wylewny

Gość gość
Ide wlasnie we wtorek z tym kolega na kregle. Powiedziaam mojemu ale mowi ze nie chce z nami isc bo go nie lubi i woli w domu byc :-)

Gość gość
Ale powiedzcie czy to jest normalna sytuacja?

Gość gość
Twoj facet podkochuje sie w tej przyjaciolce, a ona to doskonale wie, wykorzystuje to i wodzi go za nos, karmiac swoje ego (ale nie ma zamiaru z nim byc, chce po prostu czuc nad Toba przewage i sie tym upajac). Powaznie rozwaz rozstanie, chyba, ze lubisz byc wiecznie na drugim miejscu.

nie jest normalna ta sytuacja. dobrze czujesz, coś jest nie tak. każda normalna kobieta by już spieprzała gdzie konwalie rosną od takiego typa, ale Tobie to widać odpowiada i na co liczysz to ja nie wiem? że zostawi ją dla Ciebie? raczej nie. on ją kocha i ona go pewnie nie chce dlatego póki co ma towar zastępczy

Gość gość
Watpie zeby ja kochal. Po prostu sie dogaduja dobrze i w sumie to on jej pierwsze powiedział ze mnie kocha zanim jeszcze powiedzial to mi. Kiedys ona mu napisala zeby mnie rzucił a on na to ze za bardzo mnie kocha zeby to zrobic. Czytalam to po kryjomu wiec o tym nie wie

mówimy Ci,że to nie jest normalne, a Ty dalej swoje , co mamy jeszcze powiedzieć? widać denerwujesz się zaistniałą sytuacją a tak chyba nie powinno być jeśli wszystko byłoby w porządku

Gość gość
No ale co mam zrobic? Nie zostawię go bo go kocham. Mam mu zabronic kontaktow? Nie chce go ograniczac. Jak z tego wybrnac?

Gość gość
Jestes jakas Kretynka czy tylko udajesz? Nie chcesz go zostawic , nie chcesz go ograniczac w kontaktach z nia, to Co Masz zrobic? Innego rozwiazania nie ma jakbys jeszcze na to nie wpadla!!