Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kradzione kosmetyki pytanie do kosmetyczek

Polecane posty

Gość gość

Jeśli jest tutaj jakaś kosmetyczka, to mam pytanie- pracuję w centrum urody, sprzątam gabinety..itd i z racji tego, że raczej nigdy nie będzie mnie stać na porządny kosmetyk a co najwyżej krem nivea, robię tak, że przynoszę z domu puste pudełka po kremach i biorę sobie czasem takie "próbki", z których potem korzystam w domu. przy czym zawsze dobieram sobie kosmetyki zgodnie z tym jaką mam skórę i wszystko jest super, tylko zauważyłam, że skóra po zastosowaniu tych kremów mnie piecze.. czy to jest tak, że są one np jakoś bardziej skoncentrowane i nie powinny być używane na co dzień? Proszę o odp.

Gość gość
Moze przeterminowane albo chińskie podroby?

Gość gośćula
się usmiałam 8/10

Gość gość
możliwe, że masz uczulenie na niektóre składniki aktywne, wiele kosmetyków nawet tych aptecznych czy marek luksuswoych zawiera składniki podrażniające i uczulające

Gość ługabuga
TO OGIEŃ PIEKIELNY CIĘ POCHŁANIA ZŁODZIEJKO!!!

Gość gość
no jak sobie wybierzesz jakiś krem do zabiegów, np z kwasami 40 %, to nic dziwnego, ze piecze..

Gość gość
piecze mnie tylko zaraz po wsmarowaniu, potem przechodzi, cera nie poprawiła mi się jakoś specjalnie, ale nie wiem, czy nie za często stosuję? To są zwykłe kremy, nie żadne z kwasami.