Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mi przetłumaczy z angielskiego?znalazłem u zony w kompie

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze przetłumaczcie mi to bo zona sie nie wylogowała i taki niepodpisany list tam jest

Gość gość
nie moge skopiowac bo uznaje to jako SPAM

Gość gość
Hey What Do You Want to my husband. ? Are You not busy enough with your job and Family. .?

Gość gość
What for you Want attention? Are you Not moving on with the yesterday?

Gość gość
GIRL I feel Sorry for you....move on girl. .

Gość gość
spend time with your Family! !

Gość gość
and shop seeking attention!!! i start getting annoyed with.stop asking attention were busy enough!

Gość gość
fund other things to do were busy. if you have problem talk to your husband. .. and get löst

Gość gość
czego chcesz od mojego meza? nie masz swojej rodziny? zajmij sie swoja rodzina i z nimi spedzaj czas. przestan szukac zainteresowania swoja osoba. bla, bla, bla....

Gość gość
sory ze w kawalkach ale nie chciało na raz sie skopiowac, to było w zony kompie. Mniej wiecej rozumiem ale nie wiem czy dobrze

Gość gość
Słaby angielski chyba Google tłumaczyło bo ja nic nie rozumiem.

Gość gość
a dokładnie ktos może?

Gość gość
Napisał ci ktos wyżej. Pewnie twoja żona dowiedziała sie ze masz flircik z koleżanka z pracy to jej napisała zeby sie od ciebie odpierdo/liła i zeby zajęła sie swoją rodzina i praca.

Gość gość
Wygląda na to jakny Twoja żona dawała komuś opieprz żeby zajął (zajęła się ) swoim życiem i odczepiła się od jej męża (Ciebie). 18:28- hej, czego ty chcesz od mojego męża? Nie jesteś zbyt wystarczająco zajęta/y swoją pracą i rodziną? 18:29-połamana Angielszczyzna i coś w ten deseń-co, potrzebujesz uwagi? Nie ruszasz do przodu tylko myślisz o wczorajszym? 18:23-Dziewczyno, żal mi cię. Czas ruszyć do przodu (pozostawić przeszłość za sobą) 18:33 spędź czas z rodziną 18:34 (też połamana Ang.)- przestań szukać uwagi.Zaczynasz mnie denerwować . Przestań, my jesteśmy wystarczająco zajęci (coś w ten deseń) 18:35-znajdź sobie coś innego do roboty my jesteśmy zajęci.Jak masz problem to porozmawiaj ze swoim mężem i spadaj. Wow! Krewka żonka :-)

Gość gość
jestem facetem i ja to znalazłem w kompie swojej zony, rozumiecie? dlatego prosze przetłumaczcie mi słowo w słowo

Gość gość
dziekuje...czyli moja zonka pisała do jakiegos gacha ajego zona to zobaczyła pieknie

Gość gość
Ale to jest wysłana przez Twoją żonę wiadomość, czy otrzymana?

Gość gość
Marne prowo autorze. Gdyby faktycznie ktos znalazl takie teksty u swojej zony w kompie to by wrzucil w tlumacza w google a tu mamy klamliwy wpis o zonie i do tego sklecony byle jak tekst swiadczacy o zdradzie

Gość gość
Gość 19:00 Nie ma za co. Nie wiadomo (przynajmniej ja nie wiem) czy to było OD Twojej żony czy Twoja żona to pisała do kogoś innego.

Gość gość
słuchajcie, żona miała otwarta swoja pocztę i zobaczyłem ten wpis. Wyglada na to ze MOJA zona pisała z jakims facetem i zona tego faceta do niej napisała.Zrobiłem sobie przekierowanie poczty i dzis w nocy moja zona dostała kolejna wiadomość, pomozecie mi to przetłumaczyc?I have seen your messages to my husband.From October 24,25,26.27...Keep asking why your not contact me..why your not contact me???why your not contact me???..Why your are so desperate whats your problem?

Gość gość
Your acting like your so desperate like a Little child!!! In your dream you realy feel your so important_?

Gość gość
I can send you my husband picture and you can pu it under you pillow or in your pocket

Gość gość
musze tak pisac partiami bo mi nie chce przepuscic i traktuje wpisy jako spam. or in your wall.....Is that make you feel better???

Gość gość
Do you realy feel my husband have obligation to you???in your dream!!!

Gość gość
pytam sie czy to co piszesz to przyszło do twojej zony czy to zona pisała czy zona zna angielski, bo czemu pisza po angielsku

Gość gość
wrzuciłem w tłumacza ale bez ładu i skladu to wszystko i dlatego mysle ze zona tego gacha umie tak angielski jak ja. A co pisała moja zona ?odpisała tak :!!!!! This is very children that wife writing – no man.. z tego co ustaliłem on jest Dunczykiem i ma zone ale nie wiem jakiej narodowosci, zona zna jezykk angielski raczej w mowie , w pismie kiepsko. Nie reagowałem narazie bo chce sie upewnic co jest grane ale zaczałem obsewowac zone i łazi z telefonem wciaz i siedzi non stop na facebooku

Gość gość
te wiadomosci które wam kopiowałem otrzymała moja zona na swoja skrzynke i pisze to tego faceta zona

Gość gość
ale ci sie żonka trafiła, nie dosć ze puszczalska to jeszcze szmata bo rozbija czyjaś rodzinę, za kudły i wykop za drzwi