Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewica, da mi ktos instruktaz na 1 raz?

Polecane posty

Gość gość
To pewnie ostry pasztet z ciebie :o fuu :o

Gość mati11
Zapraszam to cię o psłużę i żadna instrukcja nie będzie ci potrzebna ;)

Gość gość
jak zacząć..... najpierw znajdź chętnego ,potem umyj się i załóż czyste majtki, potem się połóż z rozłożonymi nogami i udawaj ze ci się podoba

Gość gość
nie, tylko nigdy nie chcialam.

Gość gość
to mize niech mi jakis facet da wskazowki

Gość
Ale co dokładnie chcesz wiedzieć? Gdzie to zrobić? Czy już jesteś gotowa? Może chcesz się dowiedzieć o antykoncepcji? Czy może już zdecydowaliście i wszystko macie przygotowane, a chodzi Ci o to jak praktycznie to będzie wyglądać?

Gość gość
praktycznie, bo reszte wiem.

DO AUTORKI mam 43 lata i troche sie tych kobiet przewinelo przez moje zycie Jak bylem mlody miałem 3 dziewice We wszystkich bylem zakochany wiec moge ci podpowiedziec jak uniknac bledow ktore sam popełniłem zeby pierwszy raz wyszedł fajnie bo zapamietasz go do konca zycia:-) Na poczatke kilka pytan 1. Ile masz lat i ile lat ma twoj facet 2. Jak dlugo jestescie juz ze soba i co dotej pory robilscie jesli chodzi oo seks 3 Czy Twoj facet jest tez prawiczkiem czy ma jakies doswiadczenie 4. Czy macie jakies swoje mieszkanie gdzie w spokoju i romantycznie moglibyscie przezyc swoj pierwszy raz 5. Czy osiagala juz orgazmy sama przechodzac naturalna dla kazdej kobiety faze masturbacji od pierwszej miesiaczki. 6. Czy byly to tylko orgazmy ze stymulacji lechtaczki czy tez jakims sztucznym k*****m przebillas juz blone dziewicza i stymulowalas w tym czasie tez pochwe i czy udalo ci sie uzyskac orgazm z samej stymulacji pochwy bez dotykania lechtaczki To na poczatek mam nadzieje ze nie jest zbyt prywatnie ale bez odpowiedzi na te pytania nie bede ci wstanie nic doradzic

Gość gość
ja 21, on 31. on ma doswiadczenie. razem od pol roku. nie masturbowalam sie. mamy mieszkanie, wynajmujemy je. tylko sie calowalismy i przytulalismy.

Gość
Uuu, zaraz wilk Ci doradzi żebyś najpierw obciągała mu z połykiem dla wprawy przed seksem ;-)

Gość gość
masz doswiadczonego partnera to dacie rade

do autorki No to mamy powazna sprawe 1. Macie mieszkanie to super 2. Odradzam szybko decyzje o pierwszym razie 3. Na poczatek zacznijcie ze soba spac nago niech on prowadzi cala gre wstepna calego ciala piersi usta lizanie twojej lechtacki a ty sie naucz robic mu orala. Czyli na redtube masz mnostwo filmow jak to powinno wygladac ja polecam te massagerooms wpisujesz wyszykiwarke na strone redtube wlasnie ta nazwe i zobacz jak mezczyzna powinienn dotykac kobiete a kobieta mezczyzne od tego zacznijcie 4. Musisz oswoic sie z nagoscia jego k*****m itp i polecam dac sobie na to miesiac. W tym czasie jak najszybciej idziesz do lekarza ginekologa i prosisz zeby ci calkowicie usunal blone dziewicza ale nie nacial tylko usunal. To prosty i tani zabieg Mam rodzine weFrancji tam wlasciwie wszystkie dziewczyny przed pierwszy razem tak robia nie ma wtedy strachu przed bolem i jest przyjemnie. 5. Jak juz usuniesz trzeba odczekac zeby sie zagoilo. 6. Jak sie zagoi wtedy musicie miec jakiegos sztucznego czlonka ale bez wibracji takiej wielkosci jak jego i w trakcie tych wszystkich masazy erotycznych on cie masuje tym sztuczny k*****m w pochwie imitujac ruchy czlonka oswoisz sie z taka wielkoscia i zobaczysz czy sprawia ci to przyjemnosc 7 Jak juz bedziesz czula sie pewnie ze nie boli ze stymulacjopowoduje wzrost podniecenia proponuje ja tylko macie kase oderwac sie od tego miejsca. 8. Nie wiem gdzie mieszkasz ale wynajecie w gorach domu z kominkiem w romantycznym miejscu to jest koszt okolo oklo 250 zl za dobe. Wyjedzcie na 3 dni przynajmniej od k wieczorem do niedzieli na wasz wielki dzien. 9 Tam winko nastroj i w piatek wasz pierwszy raz bez stresu bo wiesz ze nie bedzie bolalo jestes oswojona z nagoscia i jest ok:-)

Tu masz probke co potrafia ludzie z masssageroom.com http://www.redtube.com/589652 To nie sa aktorzy oni najpierw profesjonalnie zajmowali sie masazem erotycznym a dopiero pozniej zaczeli krecic filmy. Maja swoja strone ale jest platna na redtube sa filmy od nich bezplatnie obejrzyjcie wspolnie i poswiecie ten miesiac na poznawanie swojego ciala Pamietaj tylko zeby zakazdym razem doprowadzic go do orgazmu. To wazne inaczej bedzie chodzil obolaly. Im wiecej mu zafundujesz tych orgazmow w ciagu miesiaca tym za pierwszym razem on bedzie mogl dluzej sie z toba kochac. Jak byscie zrobili to z marszu a on na glodzie to mogloby sie skoczy po minucie . Dajmu przez ten miesiat tyle orgazmow ile tylko bedzie chcial Sama nie licz na orgazm bo jak wczesniej sie nie masturbowalas to moze to potrwac i 6 miesiecy zanim osiagniesz poraz piewszy orgazm Ma to tez swoje zalety ze nie przeszlas fazy masturbacji z naciskiem na lechtaczke Kobiety ktore to przechodza sa uwarunkowane na orgazm tylko ze stymulacji lechtaczki i ciezko to odkrecic Ty jestes jak czysta karta wiec nie spieprz tego mozesz nauczyc sie orgazmu pochwowego a to umie niewiele kobiet. Wiec lechtaczka tylko do gry wstepnej ale nie do orgazmu . Cala uwage skupcie na stymulacji pochwy im wiecej tym lepiej Taka stymulacja w tepie jedo pchniecie na sekunde powinna trwac 15 minut nie wiecej jak nie osiagasz orgazmu to przestajecie sprobojecie nastepnym razem. A jak juz sie bedziecie kochali i on nie potrafi az tyle wtakim tempie wytrzymac to jak konczy to odrazu dociagacie do tych 15 minut tym sztucznym czlonkiem. Trenujecie codziennie z wyjatkiem 6 dni przerwy na okres czy 4 . Im czesciej tym lepiej nastaw sie na 6 miesiecy do pierwszego orgazmu Pamietaj ty jestes kompletnie nie rozbudzona startujesz z takiego poziomu jak 12 letnia dziewczynka co dostala pierwszy okres i zaczyna sie bawic swoim cialem to musi potrwac. Pamietaj najpierw naucz sie pochwowego a dopiero pozniej lechtaczkowego bo jest o wiele prostszy

Wiem ze to wszytko malo romantyczne ale pierwszy raz bedzie fajny dzieki temu i dobrze go zapamietasz Unikasz tez ryzka zwarcicy to powazne zaburzenie w wyniku strachu przed pierwszym stosunkiem dochodzi do mimowolnego skurczu miesni pochwy takiego ze nie ma mozliwosc wprowadzenia czlonka. Leczy sie pozniej z tego latami i bardzo ciezko z tego wyjsc. Wiec nie ma sensu ryzykowac. Jak wolisz gadac na maila masz w stopce bo rozumiem ze dla ciebie to bardzo intymne sprawy

Gość gość
Ja do Wilka ożeń się stary c***u szkolny pało

Gość gość
Wilku ty masz jakies inne zycie? Siedzisz tu dniami I nocami pilnujesz wszystkiego! Ktos ci za to placi?

Gość gość
Cynik a Ty znowu jestes! Jadles cos dzisiaj?

Gość gość
Ja bym nie pozwoliła, by mi ktoś narzędziami usunął błonę. Tylko ukochany.

Gość gość
dziekuje Wam za rady ;-) przydadza sie na pewno ;-)