Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kafe słownik

Polecane posty

Gość

witam, jestem tu nowy = witam, właśnie zmieniłem nick dlaczego nikt mnie nie kocha za to jaka jestem wewnątrz = jestem gruba chcę się umówić na seks (mężczyzna) = chcę się umówić na seks chcę się umówić na seks (kobieta) = jestem mężczyzną ale masz obwisłe cyce (kobieta) = chciałabym mieć chociaż takie ale masz fajne piersi (kobieta) = mam fajniejsze rozmiar się nie liczy (kobieta) = mój obecny ma małego penisa rozmiar się nie liczy (mężczyzna) = mam małego penisa mam własną firmę = jestem bezrobotny jestem swoim szefem = jestem bezrobotny sam ustalam sobie grafik = jestem bezrobotny najważniejszy filar miłości = przeczytałem jedną książkę i powtarzam ją jak papuga libido liczone ilością orgazmów w jednym cyklu miesiączkowym = j/w jestem wierny, ale chcę popisać o seksie = chcę zdradzić, ale nie chcę się do tego przyznać przed samym sobą seks bez zobowiązań = jestem egoistą zaradny facet = facet przy kasie facet z ambicjami = j/w to tylko kawałek skóry, nie przeżywaj tego jak mrówka okres = żałuję jak sama straciłam dziewictwo szukam miłości (mężczyzna) = szukam seksu szukam miłości (kobieta) = przepraszam, pomyliłam forum zawsze kocham się z kobietą dwa razy z rzędu = mam seks raz na rok w hotelu kto mnie rozpali? (godzina popołudniowa) = właśnie wróciłam ze szkoły kto mnie rozpali? (godzina nocna) = właśnie mąż zasnął jestem samotna w związku = chcę przyprawić mężowi rogi liczę na dyskretną znajomość = mam z żoną dzieci i jej nie zostawię, ale chętnie sobie pobzykam na boku szukam suki do łóżka = mam już ukończone gimnazjum szukam kogoś kto zrobi ze mnie sukę w łóżku = przeczytałam właśnie 50 shades of Gray gimbusy wracajcie do szkoły = jestem już w liceum ty bezrobotny leniu weź się za życie = haruję za najniższą krajową Polacy to jednak są zacofani = jestem na zlewaku w Anglii jestem mobilny, dojadę = mieszkam z rodzicami, u mnie nie możemy trzy przypadkowe przymiotniki przy każdym rzeczowniku w każdym zdaniu = nie wiem co piszę, ale jak się do tego nie przyznam to może wyjdę na zbyt inteligentnego dla czytelnika jak macie więcej to dodawajcie, później ktoś mądry to zbierze, wyśle do PAN i opublikuje robiąc przy okazji doktorat

Gość
dobrze Ciekawska, kolekcja się powiększa ;) Cieszę się że chociaż jednej osobie się spodobało, idę spać z uczuciem jak po spełnieniu dobrego uczynku. Ach, jeszcze jedno, jeśli zauważyliście że w tej wyliczance pojechałem po wilku to spędzacie zdecydowanie za dużo czasu na forum. Wilku przepraszam, to było zagranie pod publiczność, bo wiemy że nikt tu Cię nie lubi, nie gniewaj się i przeczytaj drugą książkę. ;)

Gość gość
Jak mam rozpalić swojego faceta?=kto chętny na cyberek z mężatką? Wieczorem przy...=każde zakończenie jest dobre,żeby tylko kółko nieerotycznych gospodyń się odnalazło na erotycznym,i żeby było komu nad ranem dobranoc powiedzieć.a rano?...znów jest wieczorem.:-D

czytajac ubawilam sie setnie.. ale zglaszam swoj przypadek jako wyjatek od slownikowej reguly. oczywiscie pisze w sprawie k/u/t/a/s/ow... moim zdaniem rozmiar nie ma az takiego wielkiego znaczenia i przy tym twierdzeniu bede sie upierala. mam swoje lata :P i wiem co mowie... akurat w tym przypadku wiem 😴

Gość gość
tzn. że w d***e byłas i g****o widziałaś frida

w d***e nie bywam.... chyba, ze palcem.. a gowno widuje kazdego dnia.. szczesliwie dla swojego zdrowia

Gość gość
cynik tak gnoisz inne tematy ledwo sie pojawia, wyzywasz innych od idiotów a to co niby ma być? Weź się ogarnij koleś i zażyj szarych komórek z kroplówki.

Gość gość
Naprawdę zabawne i trafione :)

Gość gość
pekam ze smiechu, z******ty temat...k*****, juz wole ogórki zaprawiac i kapuste udeptywać w beczce.

Gość
Frida, niestety wszystkie generalizacje z pierwszego postu są w 100% zawsze prawdziwe i nie ma od nich żadnych wyjątków. ;-) gościu, nie przypominam sobie żebym wyzywał tu ludzi od idiotów, ani chodził od tematu do tematu jeżdżąc po ich autorach. Lepiej powiedz wprost jaką masz do mnie sprawę. Coś Ci napisałem nie tak?

Gość
Po przeczytaniu innych tematów obecnie "na topie" aż się odechciewa seksu. Więc podbijam ten aseksualny temat dla wszystkich, którzy tak jak ja, zostali na tą noc impotentami. Może się chociaż ktoś uśmiechnie.

Gość gość
dobry, nawet bardzo. :D:D

Gość gość
Dlaczego akurat na tą noc? ;-)

Gość gość
Przyjrzyj się dobrze, wilk, koke i cynik wieczorową porą, to ta sama osoba, ten sam język. Nie wiem pod iloma jeszcze nikami się kryje zbok.

Gość Lara C
Genialne !

Gość gość
Ooo cynik jak to mówisz, ze nie miałeś jeszcze swojego tematu, a to co?

masz racje.. usmialam sie :) cynik to ja.. jeszcze nie bylam cynikiem, wiec najwyzszy czas nadrobic zaleglosci 😴

Gość gość
Hehe prostak głupi. Pewnie sam na zmywaku w Anglii!!!

Gość gość
Jak tam na zmywaku? Kłamczuszku? Mówiłeś, że jeszcze nie miałes swojego tematu? Nikt go wcześniej nie pociągnął, bo nikt nie robi z siebie takiego dupka jak ty. Nie dziwię sie, że się nie przyznałeś.😭

Gość gość
O i znowu z Wilka się nabija;)

Gość
Ten temat nie jest o mnie, jestem jedynie jego autorem, a to mała, ale znacząca różnica.

Gość Mikołaj Gogol
Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie...

Gość gość
dystans = szukam serca bicia ;)

Gość gość
A ja szukam pracy na zmywaku, cynik załatwisz?

Dla mnie liczy się to jaka kobieta jest wewnątrz(mężczyzna)= ma być ładna, z cyckami, fajną du"pą i inteligentna, gotująca, sprzątająca, Robiąca cudownego loda:D tadaaaaam:D Jesteś miłym facetem= nudny jesteś:D Hmm, pozwólcie, że pomyślę jeszcze i jeszcze.....😴