Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka567

zaszłam w ciążę biorąc tabletki

Polecane posty

Gość chudzinka567

mam 23 lata jestem z facetem w moim wieku,znamy sie kupe lat jednak jestesmy z soba dopiero 2 miesiac i jestem w ciazy. Tabletki bralam codziennie o stalych porach,jestem zalamana nie wiem co robic. Wystapilo krwawienie (plamienie) w przerwie ale zaniepokoily mnie okropne mdlosci i bole piersi,zwalalam to na te tabletki ze moze juz za dlugo biore czy cos, ale kolezanka stwierdzila ze jestem w ciazy,wlasnie zrobilam 2 testy i 2 krechy na oby dwoch testach. Ide dzisiaj do ginekologa mam nadzieje ze powie mi ze to jakas pomylka. Owszem chce miec dziecko pragne tego ale nie w tak krotkim zwiazku. Doradzcie cos Zg

Gość gość
teraz to już za pozno ale dziwi mnie to że podczas regularnego brania jednak zaszłaś. Czy wczesniej miałaś robione badania? ginekolog dobierał Ci te tabletki? wychowasz dasz rade ja jestem w twoim wieku tez brałam tabletki długi czas odstawiłam na poczatku roku i staram sie o dziecko gdybym wiedziala ze tak ciezko zajsc w ciaze to wogole bym ich nie brała. Wiadomo pierwszy szok jest najgorszy ale pozniej bedzie tylko lepiej

Gość chudzinka567
nie robil mi badan przed zapisaniem tabletek.zadnych badan hormonow. Po prostu pierwsze lepsze

Gość chudzinka567
nie wiem co robic, ja tego faceta lubie znamy sie wiele lat od poczatku zwiazku nie bylam pewna czy sie z nim wiazac lubie go jest wspanialym facetem pomogl mi w rozstaniu z toksycznym facetem ale nie wiem czy chce byc z nim

Gość gość
i moze tu jest pies pogrzebany bo do kazdej pacjentki dobiera sie antykoncepcje indywidualnie a jakie brałaś?

Gość chudzinka567
yasminelle

Gość gość
ja na twoim miejscu bym poczekała na rozwoj sytuacji tzn była bym z nim jeżeli jest dla Ciebie dobry i wogole moze to przyjdzie z czasem . Dziecko tez bardzo łaczy więzi więc może warto zaryzykowac. A jak on zareagował na tą wiadomość?

Gość gość
aha słyszałam o tych tabletkach...ja zawsze brałam novynette..najlepiej idz do lekarza i sie porzadnie przebadaj bo słyszałam o dziewczynie ktora również miała pozytywny test ciażowy( z tym że ona nie brała tabletek) nawet beta jej wyszła 400 i okazało sie że to torbiel na jajniku

Gość chudzinka567
nic mu nie powiedzialam jeszcze.dopiero co te testy zrobilam. Facet jest dobry pomocny zaradny kochany nie pociaga mnie fizycznie w ogole ale czuje sie dobrze przy nim...

Gość chudzinka567
najgorsze ze ciagle tli sie jeszcze we mnie uczucie do tego bylego to byl chory 4 letni zwiazek

Gość gość
ale sama powiedzialas ze byl to chory zwiazek to z czasem ci przejdzie uwierz mi wiem co mowie ...teraz dlatego do niego nic nie czujesz bo ciagle myslisz o tamtym dlugo byliscie ze soba i pewnie wszystkie jego zachowania porownujesz bylas z nim zżyta ale z czasem to minie i moze go pokochasz jak zupełnie wybijesz stary zwiazek z głowy..

Gość chudzinka567
no toksyczny bardzo. Ten moj obecny mnie wlasnie uwolnil od niego i tak jakos sie potoczylo ze weszlismy w zzwiazek ... mam cholerny metlik w glowie. To jest mozliwe ze ja cos do niego poczuje?

Gość gość
bzykalas sie z facetem nic do niego nie czujac? i do tego cie nie pociagał??? dobre...

Gość gość
gosciu z 7;04 to mogla byc dla niej jakas odkocznia weszla w drugi zwiazek zeby zapomniec o pierwszym wiedzialam ze zaraz ktos zacznie tu sie wymadrzac ale to twoje zycie ja na twoim miejscu bym sprobowala

Gość chudzinka567
bylam u lekarza, powiedzial ze cos tam jest ale ze za wczesnie zeby stwierdzic kategorycznie zalecil zrobic bete wiec pojechalam i zrobilam wyniki jutro. No ja tez wiedzialam ze ktos sie bedzie wymadrzal ale nie zamierzam komentowac.

Gość chudzinka567
widzialam sie z moim chlopakiem... narazie mu nic nie powiedzialam ... na dodatek ciagle mysle o bylym

Gość chudzinka567
błagam was powiedzcie mi co ja mam robic

Gość gość
Powiedz mu o ciaży i jakos to bedzie. Ja mialam o wiele gorsza sytuacje i dalam rade. Myslalam ze przegralam zycie mialam straszn mysli mnostwo watpliwosci a jednak jestem dzisiaj szczesliwa. Zobaczysz za jakis czas sie ulozy. A o ciazy musisz powiedziec komus bedzie ci lzej. Pozdrawiam :)

Gość chudzinka567
myslicie ze z czasem pokocham tego faceta?

Gość chudzinka567
a o ciazy powiedzialam jednej kolezance...bo jedna mam...

Gość gość
tępa cipo !!! Po co z nim się bzykałaś jak nie jesteś pewna czy chcesz z nim być

Gość chudzinka567
jestem z nim wiec sie bzykam, liczac ze po prostu z czasem cos poczuje

Gość gość
Był seks, jest dziecko, to dość naturalne.