Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASTERbdsm

BDSM w życiu codziennym

Polecane posty

Gość MASTERbdsm

WItam jestem Artur... juz lata temu wkręciłem sie w BDSM... i jest to częścią mojego życia.. szukam osób które mają podobnie jak ja... i chciał bym o tym porozmawiac.. czy np tak mocno też wasze życie weszło BDSM

Gość Masterbdsm
prosze o wpisywanie wypowiadających sie osob czy są osobami dominującymi czy uległymi z natury :)

Gość gość
Dziś prawdziwych masterów już nie ma. Zostaw mejla mam kilka pytań.

Gość MASTERbdsm
bdsm@spoko.pl

Gość gośćMASTERbdsm
chętne uległe nwa stałą tresurę meldowac sie na gg 44798688

Gość MASTERbdsm
nie ma zadnej uległej suki ? śmiało suczki śmiało

Gość gość
Ja jestem :-) też kręci mnie ten klimat od dobrych paru lat, jestem uległa, a teraz wkręcam partnera (wcześniej nie był w klimacie) żeby dominował oczywiście. A ty jak się wkręciłeś?

Gość gość
Co za master.... Na miasto i za włosy przytargaj szmatę do domu. Prawdziwa dominacja jest wtedy gdy zdominujesz kogoś, kto tego nie chce. "Uprzejmie proszę Pani kieruję się z zapytaniem, czy mógłbym Panią zdominować i czy tez Pani to lubi, być taką uległą, no wie Pani.... To jak? Klapsik?"

Gość gość
Dokładnie. Dominacja nad uległą to nie jest dominacja. To jak zaciesz ze zwycięstwa, że wygrałaś z kimś kto i tak chce przegrać. Zdominuj moherową, uprzedzoną szmulę, taką co to wszystko na nie... to jest wyzwanie.

Gość gość
Bdsm to nie wyzawanie, to muszą czuć 2 strony i obu to sprawia przyjemność ale po ci to tłumaczę...? :-o

Gość suuuuczkkaa
Master bdsm zniknąłeś już? :-(

Gość gość
Dominacja nad uległą to właśnie JEST dominacja. Dominacja w bdsm. Obie strony tym się bawią. Dominacja wbrew komuś, na przymus to po prostu przestępstwo. A w bdsm chodzi o przyjemność obu stron ;-)

Gość aliiiceeeee
Czy jest tu ktoś kogo kręci lub praktykuje ten rodzaj zabaw? A może ktoś kto za stałym partnerem/partnerką lubi takie zabawy? Chętnie porozmawiam :-)

Jeśli szukacie akcesorii do bdsm to koniecznie zapraszamy do nas www erotoys pl Posiadamy szeroki wybór asortymentu najwyższej jakości oraz zapewniamy dyskrecję. Zapraszamy :)