Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zięć2014

Przyszli teściowie

Polecane posty

Gość zięć2014

chcą nam kupić mieszkanie. Dla mnie to jest upokarzające. Czy przesadzam a narzeczona ma rację ?

Gość gość
nie jest to upokarzające,tylko pomocne

Gość gość
to też zależy co między wami tak naprawdę jest,czy coś sensownego czy wymęczonego,czy tytuł własności tego mieszkania zostawią przy sobie ( skoro twoi rodzice się nic nie dorzucają),ale dlaczego nie mieliby wam pomóc

Gość gość
jak naprawdę macie szansę stworzyć coś fajnego to czemu nie,ale tak na siłę się przyssałeś do dziewczyny z zamożniejszego domu,to ten sponsoring wyjdzie ci czkawką

Gość gość
jak naprawdę coś sensownego łączy,to trzeba brać taką pomoc,ale jak to jest z desperacji,na siłę,to cię zgnoją prędzej czy pózniej

Gość zięć2014
Ja tam z teściami problemów nie mam. Są spoko. Jedynym błędem jaki popelnili, to to, że rozpieścili córeczkę, do tego jedynaczkę. Tacy są kochani. Dosłownie. Jej się wydaje, że jej się wszystko należy a rodzice nigdy nie odmówią. Dlatego zadałem pytanie; Kto ma rację, ja, czy narzeczona ?

Gość gość
przecież mieszkanie kupią córce, ty będziesz tylko tam mieszkał, nie licz, ze w razie rozwodu dostaniesz połowę.