Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillyy94

Spotykam się z żonatym. Jak zmusić go do szybkeigo rozwodu?

Polecane posty

Gość Lillyy94

Mam 20 lat, a on 30. Wiem, że nie kocha swojej żony, oni nie mają dzieci. Obiecał mi rozwód i to że ożeni się ze mną. Od listopada zamieszkamy razem we Wrocławiu, on powiedział że sfinanuje mi studia i życie:) Z drugiej srony boję się, że facet nie rozwiedzie się z żoną i będzie chciał pociągnąć dwie sroki za ogon. Jak zmusić go do szybszego rozwodu?

Gość gość
On Cie oszukuje. Posze to jako kurfiarz zdradzacz. Takim malolatom wciska sie ciemnote zeby dobrze ciagnely. Nie obraz sie ale to prawda

Gość gość
a gdzie ci sie spieszy? :classic_cool:

Gość Lillyy94
Po prostu nie chce żeby facet zmarnował mi najlepsze lata życia:)

Gość gość
To jakiś naciagacz. Żaden żonaty tak nie mowi

Gość gość
Jak nie chcesz jak chcesz? O to Ci wlasnie chodzi,zeby Ci zmarnowal ten najlepszy czas. Jak inaczej wytlumaczyc,ze zamiast za wolnego faceta bierzesz sie za zonatego?

Gość gość
naiwna. pomarzyć zawsze można, ale wiesz, że nic z tego nie będzie. lepiej pomyśl nad swoim szczęściem

Gość Lillyy94
Ale jaki naciągacz?

Gość gość
Naiwna :D Kochanka/ek to zawsze zabawka do zaspokajania potrzeb. Nie licz na związek, bo jak znudzi się zabawa to wróci do żony i będzie szukał innej głupiej do dymania :)

Gość gość
Boże jaka ty jestes głupia... on się nie rozwiedzie pobawi się Tobą i zostawi. A jeśli ty cokolwiek zrobisz aby zniszczyć mu życie to niczym nie różnisz się od tanej suki... chociaz nie takie to chociaz biorą kasę za takie usługi ty dajesz mu za darmo... żal mi ciebie że tak wierzysz w to co on ci obiecuje..,. żcze ci twardego lądowania i szybkieg przejżenia na oczy, dla mnie kobiety które dobierają się do żonatych facetów nie mają za grosz szacunku do siebie i są na dnie ludzkiej egzystencji, są gorsze niż k... w burdelach

Gość Lillyy94
Ale on twierdzi, że mnie kocha. Poza ty do łóżka poszliśmy dopiero po roku znajomości, wi ec gdyby zależało mu tylko na seksie to dałby sobie spokój.

Gość gość
To na pewno nie regula ale spokojnie mozna przyjac,ze 90% tych mezow klamie aby osiagnac cel.

Gość gość
To logiczne że się nie rozwiedzie, potrzebuje od czasu do czasu dobrze po roochać, żona pewnie mu nie starcza, nie zostawi jej do puki ona go z domu nie /w/y/p/i/e/r/d/o/l/i. Zapewne to żona pierze mu gacie, skarpety i koszule. Żona dotuje mu obiady i dba o dom. Ty jesteś zlewem na jego spermę, zrozum to, nigdy nie będzie z tobą.

Gość gość
Żonaty facet nigdy ze swawola nie mówi ze się rozwiedzie i ze będzie cie utrzymywał. Wziął ślub przed cala rodzinka, zapłacił za niego pewnie kilkadziesiąt tysiecy. To nie jest pierdniecie

Gość gość
sama je sobie marnujesz, on nie ma z tym nic wspolnego :D w czasie gdy twoje kolezanki beda uczyly sie zycia ty bedziesz uczyla sie wylacznie dojenia kasy z jelenia :D

Gość Lillyy94
No i chociaż mam kase na wszystkie swoje zachcianki:) A przy tym mam kochającego faceta, byleby był szczery..

Gość gość
Niezła prowokacja ;)

Gość sponsor wrocław
dobrze ciągniesz? pitryna wygolona? anal wchodzi w grę?

Gość gość
Kochającego? Osoby zdradzające nie kochają tylko dążą do zaspokojenia potrzeb. Nie mają uczuć, udawanie ich mają opanowane do perfekcji :)

Gość gość
Ty d******,szmato ,przez takie k***y jak ty rozbijane są małżeństwa!!!!oby kiedys jak będziesz miała w końcu rodzinę rozbiła ci ją taka c**a jak ty!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ale pierdzielisz..... nie marnuj sobie zycia, bedziesz zalowac, mowie Ci, wkoncu sie zakochasz prawdziwie bedziesz chciala byc z tym chlopakiem a bedziesz juz mezatka a twoj maz bedzie juz z odzysku, co z tego ze kasa i zachcianki...... Ja wyszlam za maz za kogos z rozsadku, mial kase, nie bylo miedzy nami takiej roznicy wieku, teraz mam wszystko, pieniadze, super zycie, super prace, wszystko to co chce a jedyne czego pragne najbardziej na swiecie to byc z tym kogo kocham naprawde, wiem ze nigdy dane mi to nie bedzie, wolalabym nie miec kasy a miec jego....

Gość gość
"Ale on twierdzi, że mnie kocha. Poza ty do łóżka poszliśmy dopiero po roku znajomości" x bo w tym czasie seksił się z żoną, więc na pewno wyposzczony nie był :) głupiaś i naiwna :)

Gość gość
miej dowolna ilosc kasy na swoje zachcianki minie pare lat, kolezanki zaloza rodziny a ty dalej bedziesz grac wieczne dziecko szczescia bo tak ci bedzie wygodniej twoj wybor mloda damo

Gość gość
dziecko drogie bo tam moge powiedzec ci ten facet nigdy sie z Toba nie ozeni i nie bedzie cie utrzymaywał jak to mowia głupich nie sieja... jestes bardzo mlodziutka skoncz jakies studia wez sie za robote jak nie masz na nie,, ale nie zyj mrzonkami ze zonaty facet rozejdzie sie dla ciebie ozeni sie i bedzie ci na zycie łozyl . przejrzyj na oczy dziewczyno pomysl o sobie a nie o debilu ktory chce tylko i wylacznie wybzykac sie z toba ile sie da...po Tobie beda nastepne i nastepne dopoki zona nie da mu kopa w d**e. a 2 sprawa to taka ze nie powinnas zadawac sie z 30 gosciem za pare msc bedziesz juz inaczej myslala. a jezeli chcesz go sprawdzic czy naprawde cie kocha i bedzie utrzymywac to powiedz mu ze jestes w ciazy i nie usuniesz tylko urodzisz to przekonasz sie jaka jest jego milosc ku Tobie. daj se spokoj z nim bo gosciu tylko chce miec darmowe bzykanko.

Gość gość
Jak mu powie że zaciążyła to będzie tak szybko /s/p/i/e/r/d/a/l/a/ł że zakrętów nie nadąży zbierać.

Gość gość
hahahaha :) buhahaha

Gość gość
tu nie chodzi o to czy i jak szybko bedzie s*******al tylko o to czy ona kiedykolwiek sie pozbiera sporo dziewczyn pakujacych sie w taki uklad ma potem ogromne problemy z emocjami w stalym zwiazku - czy to z tym czy z kolejnym bez roznicy z jednej strony wygoda a z drugiej kompletny brak umiejetnosci do samodzielnego zycia oraz miliony alarmowych dzwonkow jak tylko zobacza ze ich misio powie komus czesc na ulicy malo takich panienek widzialem? a potem tematy na kafe: szesnastolatka PODRYWA MOJEGO FACETA :D bo z nim rozmawiala i jak on smial PRZY MNIE z nia gadac :D

Gość Lilly94
"gość dziś " Lol, heheh ogarnij się, bo ci żyła pęknie. Co cie tak ubodło? Mąż ci poroże doprawił? :D heheh poza tym nie rozumiem, dlaczego masz pretensje do mnie. Jeśli już, to jest to faceta wina - jest on dorosły i odpowiedzialny, ja do niczgeo go nie zmuszam. Więc wyluzuj psychopatko

Gość gość
jakie pretensje panna ogarnij sie on jest dorosly i odpowiedzialny a ty jestes wieczna maskotka? i obudzisz sie w okolicach piecdziesiatki jak kazdy widzac taka podstarzala lalke barbie bedzie parskal smiechem?