Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 latka wygląda na 17 lat !!!

Polecane posty

Gość gwoli wyjasnienia
Fotoshopem to i dziecko z niej mozna zrobic? I co z tego niby wynika?

Gość gość
To oszuści. Nie dajcie się nabrać.Krem kosztuje 513 zł, a do końca października 237 zł. "Zespół amerykańskich genetyków opracował FORMUŁĘ PRZECIWZMARSZCZKOWĄ, która w błyskawicznym tempie likwiduje zmarszczki i hamuje starzenie się skóry na poziomie DNA. Dermatolodzy są osłupieni skutecznością tej formuły i już dziś ochrzcili jej działanie „botoksem w kremie”, a klientki z dumą chwalą się młodszą i jędrną skórą." Jeszcze się taki nie narodził, który by skórę powstrzymał od starzenia na poziomie DNA. Prawdopodobnie NIGDY się nie narodzi.

Gość gość
Kremy nie dzialają poniewaz 99.9% składników kremów nie przedostaje sie przed naskorek do skory własciwej, mozna uzywac kremow nawilzających, ale przeciwzmarszczkowe po prostu nie dzialają, trzeba by je wstrzykiwac w skore. Badania sa prowadzone in vitro, na komorkach jakas substancja dziala, ale in vivo juz nie, bo nie przechodzi do skory wlasciwej, gdyby kremy wchlanialy sie gleboko przez skore to bylyby lekami

Gość gość
nie podniecaj sie tak kobieto,nikt madry tego nie kupi :P

Gość gośćo
jak ktos ma zaniedbana, przesuszona skore, to ten krem (jak kazdy inny) po prostu ja nawilzy i stad bedzie wygladac lepiej i mlodziej. ale zadnego cudu nie poczyni i zmarszczek nie zlikwiduje, ani skory nie ujedrni bardziej niz inne kremy lub balsamy, ktore zawieraja substancje stymulujace produkcje kolagenu. skora bedzie wygladac mlodziej, jesli jest na biezaco zluszczana i nawilzana kosmetykami zawierajacymi przeciwutleniacze, substancje symulujace zdrowe funkcje skory i substancje pomagajace utrzymac wode w skorze.

Gość Feliksa Maraz
Tutaj musiał zadziałać photoshop. Nie wierzę w taką przemianę. Moim zdaniem na zmarszczki trzeba działać zarówno od środka, jak i od zewnątrz. Ja staram się pić regularnie w sensie cdziennie 3 litry wody, do tego kupiłam sobie jakiś dwa miesiące temu bee pure z bee yesu i tego staram się używać. Czuję, że skóra się robi bardziej napięta ale też czytałam, że odpowiedni dobór składników może wpływać na cerę. Dlatego pewnie udam się do dietetyczki, żeby mi ustaliła odpowiednią dietę.

Gość gość
Venkatraman Ramakrishnan dostał Nagrodę Nobla w dziedzinie chemii za badania nad strukturą i funkcją rybosomów.... pozatym na tej stronie z arykułem jakże naukowym nie dziął żaden link ....nic ........jedna wielka ściema!!!!!!!!!

Gość gość
jedna 50latka wygladala na 20.