Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

I znowu będzie cyrk

Polecane posty

Gość gość

Moja druga szwagierka jest w 2 ciąży. I znowu będzie cyrk na kółkach przez 9 miesięcy i po urodzeniu dziecka u teściów. Będę przechodzić tą szopkę po raz czwarty. Nie mamy dzieci i nigdy nie życzyłam nikomu źle. Lubie dzieci i mamy dużo znajomych którzy mają dzieci . Mamy z nimi stały kontakt i się regularnie odwiedzamy. Denerwują mnie jedynie szopki jakie są u moich teściów i to zachowanie mnie dosłownie drażni tego wszystkiego to się nie da opisać . Teściowa jak się dowie że któraś w ciąży to trze nogami dosłownie i odwala jej palma . Jak się dziecko urodzi to jest taki samozachwyt że przez całą wizytę u nich nie ma innego tematu tylko temat dziecka (mesjasza) jak się śmieje, jak oczkami mruga, jak pierdnie, jak stęknie. Nawet zachwyca się że kupę zrobi. I wszystko zdrabnia (dzidziusiek, smoczuś, buteleczka,mleczko,kaszka,ciumelek)jak jakaś nienormalna. Jak pierwsza szwagierka urodziła pierwsze dziecko i był chłopczyk to jak się dowiedziała to lamentowała że wnuczki nie ma zamiast się cieszyć że dziecko zdrowe. Jak jest u was? Czy też są takie cyrki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować