Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz daaaaawno po meczu

Emily Ratajkowski to ideał kobiety z figury

Polecane posty

Bardzo drobniutka, szczuplutka, piękna talia, płaski brzuszek i do tego obfite piersi. A grube paszteciary z celulitem, oponą zamiast brzuchai 3 drzwiową dooopą zazdroszczą jej figury, a deski zazdroszczą jej piersi. Szkoda, że tak mało dziewczyn jest w realu...Jak chuda to płaska, a jak ma cycki to spasła :O

Gość gość
tak, tak, kolego znamy już te twoje wypociny na pamięć

Gość gość
Prawda jest taka że ciało zmienia się przez lata, a zostaje twarz. A ona buzi niestety łandej nie ma. Teraz jest jej 5 minut.

Gość gość
Figurę ma piękną, to fakt (choć nie wiem czy ktoś przy tych piersiach nie majstrował ;) ) ale ma bardzo prymitywną twarz i jakiś brzydki pępek :P

Strugam pinokia pod fotki Emily, bo w realu taka dziewczyna jak ona nie chciałaby na mnie spojrzeć. Więc swoją pryszczatą gebę chowam pod kaskiem, pożyczam motorower dziadka i jeżdżę na miasto oglądać dziewczyny.

Gość juz dawno po meczuuuuu
Nawet jeśli ktoś majstrował przy cyckach to lepsze sztuczne (bo są fajne, sterczące i nie opadają), niż naturalne zwisy z wielkimi sutami i żyłami, albo miniaturowe cycki.

Marzę skrycie, by poderwać jakąkolwiek kobietę, może być nawet locha lub deska. Przygotowałem sobie nawet strój na pierwszą randkę, która ma nastąpić w niewiadomej przyszłości: koszulkę polo z second-handu, spodnie dzwony po dziadku (podobno za jego czasów dziewczyny na to leciały) oraz zawsze będące na czasie urokliwe klapki Kubota, z różowej edycji limitowanej.

Gość juz daaaawno po meczu
19:17 jakiś tłusty salceson robi mi podszywy

Chciałbym mieć wacka jak salceson, albo chociaż jak parówka, ale niestety między nogami zwisa mi kabanos. Zwisa, bo stoi rzadko i tylko na widok Emily.

Gość gość
Do autora wrzuć swoje fotki Adonisie :D Ocenimy czy taka laska jak Emily chociaż olałaby cie w przejściu :D

Gość juz dawno po meczuuuuu
nie ma co z wami dyskutować ....salcesony z wałami na udach i brzuchu nie mogą przełknąć, że są aseksualne i ich jedyną forma obrony jest robienie mi podszywów.

Gość juz daaaawno po meczu
de gusti srusti kazdy moj ziom jara się Emily !!! a taka spasła Farna mimo ze ma cycki to całą figurę ma do bani....udo jak u hipopotana a jej gołej doopy wole sobie nie wyobrażać bleeeee, zaraz zygne. Albo w druga strona - wysuszona wióra Rubik, plaska.