Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi§kaa

Dieta 500 kalorii od jutra

Polecane posty

Gość mi§kaa

Zacznę od początku wzrost: 1, 67 waga około 64 nie wiem dokładnie ponieważ zważę się dopiero jutro rano :) Mój cel to 53 kg ;) Ktoś chętny do wspólnego dietetykowania? Komentarze typu " rozwalisz sobie metabolizm , wylądujesz w szpitalu" będę omijać :)

Gość gość
rozwalisz sobie metabolizm wyladujesz w szpitalu :-P

Gość mi§ka
Może powiem coś więcej :) Od jutra zamierzam jeść do 500 kalorii dziennie :P Do tego wiadomo jakieś ćwiczenia żeby były lepsze efekty :) Narazie chodzę raz w tygodniu na aerobik, dwa razy w tyg na zumbe :) w dniach kiedy nie bd miała żadnych ćwiczeń zamierzam ćwiczyć w domu :)

Gość gość
500...powodzenia :) min. 1200

Gość abaczek
jak juz chcesz taka diete to zrob sobie 1000kcal, poniewaz w okresie jesienno zimowym potrzebujesz zdecydowanie wiecej energii, jesli nie bedziesz jej dstarczala to bedziesz non stop przeziebiona czy chora. Zamiast tak "wymagajacej" diety zacznij stosowac suplement diety (naturalny, nie tabletki)ktory pomoze Ci wiecej zrzucic. Ja np pije Mojito Slim i jestem zadowolona z rezultatow

Gość gość
ja juz trzeci dzien dietkuje ale zadne 500kalorii tylko mz po prostu waga dzis 60.2 wzrost 174 cm

Gość mi§ka
Czyli nie ma chętnych ? :( Ja dziś pierwszy dzień :)

Gość gość
NIE RÓB TEGO!!!! 1. Będziesz "skinny fat" 2. Możesz mieć zaburzenia odżywania w przyszłości (znam to niestety na swoim przykładzie. 3. Nie ominie Cię jojo jak stąd do Chin. 4. Będziesz wyczerpana fizycznie i psychicznie. 5. Później nie schudniesz na żadnej diecie.