Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny okres

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 19 lat i mam niedoczynnosc tarczycy. Mój okres zawsze był nieregularny obfity i bardzo bolesny. Od trzech miesięcy nie bolą mnie już piersi przed okresem a w tym miesiącu okres był całkowicie bezbolesny. Najpierw leciała mi brązowa maź z krwią, później dwa dni obfity okres, w trzeci dzień leciał mi kilka godzin, w czwarty troche a a piąty już kompletnie nic. Bałam sie że moge byc w ciazy chociaż mój chłopak nigdy nie skonczyl we mnie wiec zrobiłam dwa testy z dwoch różnych firm i wyszły negatywnie. Więc chyba moge wykluczyć ciaze? I jeśli tak, to co mi jest?

Gość gość
Po jakim czasie zrobiłaś test ??

Gość gość
ja też mam niedoczynnosc tarczycy i okres wyglądał jak wczesniej u ciebie. odkad lecze niedoczynnosc okres jest taki jak teraz twoj. zaczelas moze niedawno leczenie lub zmienialas dawke leku?

Gość gość
jeden test zrobiłam przed dostaniem tej dziwnej miesiączki, a drugi po. dowiedziałam się w czerwcu o niedoczynności, przepisała mi letrox 50, ktorym brałam w lipcu i od wtedy przestały mnie bolec piersi ale brzuch nadal bolał jak cholera, w sierpniu zapomniałam brać ale nadal było okej, we wrześniu prawie w ogóle nie brałam i teraz niedawno znowu biorę regularnie a okres był bezbolesny, teraz po okresie mam dużo białego śluzu jakby dni plodne (zaskoczenie). W ciazy napewno nie jestem bo ty by było niepokalane poczęcie chyba:p prosze odpiszcie jak mieliście

Gość gość
mysle ze twoj organizm zareagowal tak na leczenie. identycznie jak u mnie :-P wazne zebys brala lek regularnie.

Gość gość
mam nadzieje że to tylko przez te tabletk:)

Gość gość
a ja biorę letrox 50 i przestała mnie bolec miesiączka