Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka1122334455

brzydkie dziewczyny w oczach tych ładnych i w oczach facetów.

Polecane posty

Gość gość
a co to jest intelekt ?

Gość z innnej beczzki
znam taka pieknosc solaryczna z doczepionymi czarnymi strąkami, zawsze z moznym makijazem. Kiedys slyszalam jak w salonie fryzjerskim mówiła do kolezanki:" no ja nie rozumiem, jak mozna nie komentowac innych dziewczyn. jak siedze z N. na miescie to kazda objezdzamy. a ta M. jakas dziwna, nigdy o zadnej nic nie powie" moze to jest autorko Twój problem? jestes po prostu prymitywna i zewnetrzna. jak masz tak fabrycznie, to raczej pies pogrzebany, jesli wiesz o co mi kaman. musisz znalezc faceta z tytułem mgr dres, albo blokers:D

Gość gość
Jako praca domowa poszukaj sobie czym jest intelekt ;)

Gość gość
Normalna to ty autorko nie jesteś, nie :D

Gość gość
autorka nie musi czytac co to intelekt. ja moge jej zarysowac definicje. ktos kto sprawnie wykorzytuje struktury poznawcze, selekcjonuje informacje by pozniej je przetworzyc rokuje na inteligentnego

Gość gość
Użyłaś tyylu skomplikowanych słów ;) solaryczna piękność ci powie, że jesteś pooj****a :D

Gość gość
:D z ich ust to dla mnie kompelement:)

Gość gość
Dobranoc Wszystkim pięknym :*

Gość gość
Czlowiek wysmiewajacy drugiego,kompromitujacy kogos,tez nie nalezy do inteligentnych,madrych ;) WY WSZYSCY TACY Idelani,piekni,bezbledni..

Gość gość
i nie wrzucajcie wszytskich do jednego worka ,bo znam laske ktora bardzoo dziwnie sie ubiera,bardzoo mocno maluje -DOCZEPIANE RZESY ,malowane brwi i jest fajna kobieta,madra.

Gość gość
A jato wszystko mam po mamie :-P

Gość gość
nikt nikogo nigdzie nie wrzucał. i nikt nie usiluje sie prezentowac jako ideal. podałam tylko przykład osób, których zachowanie uznałam za prymitywne x Autorka chciała znac odp. na swoje pytanie, to chyba moge powiedziec co o tym pytaniu sądzę, skoro ona nie przyjmuje do wiadomosci faktu iz oceny sa wzgledne, oparte na roznych wartosciach i osądach. mówiąc łopatologicznie: rozne rzeczy podobaja sie roznym ludziom. x Przyjęto do wiadomosci ze znajoma jest piękną i mądrą kobietą. nie kwestionuje, jakoby sztuczne rzesy mialyby to wykluczac:)

Gość gość
jesli ktos wrzuca do worka, to autorka, bo probuje stawiac sprawe w taki sposob, ze brzydkie osoby w ogole nie powinny byc zagadywane , a ich czas zajmowany przez plec przeciwna. tak wynika z pytania

Gość gość
Witam, tutaj autorka tematu. Widzę fajnie wam się wczoraj pisało, mimo że ja już poszłam ok 1 ;D ale wracając do tematu. Ci faceci nawet nie wiedzą jaka ona jest, czy mądra, inteligentna itp, bo nawet zdania z nią nie zamienili. Ona jest nową koleżanką mojej znajomej, fajna dziewczyna itp. Nie jestem wredna, nie obgaduję jej, po prostu napisałam to co myślę, gdybym napisała że jest "mało urodziwa" lepiej by było? i spuściło by się z was powietrze?? Jest osobą małomówną z lekka nieśmiałą, więc może to o to chodzi? a może rzeczywiście im się podoba, ale nie chciałabym by po czasie któryś z nich ją zranił bo zależy im tylko na tym by ją zaliczyć. Oni są typu: imprezowicze, z lekka napakowani, włoski na żela, ale np w jej obecności stają się bardziej stonowani, szczególnie jeden z nich który widać najbardziej się nią interesuje, wiec naprawdę nie wiem o co tu chodzi.

Gość gość
No nie wiadomo. To interesują się nią, ale z nią nie gadają?

Gość gość
to może się ich spytaj, czy zamierzają ją zranić, skoro to takie zwykłe żelusie

Gość anka1122334455
Dopiero co ją poznali. Interesują się nią, ale tak jakby się jej wstydzili i wstydziliby się do niej zagadać, ale patrzą się na nią i tak dalej....

Gość gość
Patrzą się, ale wstydzą się zagadać? W przypadku ładnych dziewczyn to działa podobnie;)

Gość Anka1122334455
Ale ona nie jest ładna xd

Gość gość
Twoim zdaniem nie jest to co chcą uparcie zaliczyc brzydką, skoro z nich tacy kur/wiarze? p********z bez ładu i składu

Gość gość
Tak to napisałaś jakbyś jej zazdrościła, że na ciebie nie patrzą.

Gość gość
bliskie znajome zainteresowanych mna chlopakow zazwyczaj mowia ze nie jestem urodziwa. dla chlopakow i ich kolegow jestem urodziwa dla nieznajomych tez, bo czasem ktos rzuci jakis komplemencik. noo, chyba ze robia to z liosci albo uprzejmosci to moze zrobie wyliczanke? moze wyjdzie na Twoje Typowe dla zazdrosnych paskud bez cycków, że ich kolega woli inna a nie je mimo, że one poświęcają tyle czasu dla niego a on ich nie zauwaza :)

Gość gość
albo nawet nie są zainteresowane konkretnymi chłopakami, tylko po prostu zwykła zazdrość o te inna pipke, podswiadoma zazdrosc;) jakos tak ewolucyjnie

Gość gość
Może też być tak, że ty i twoje koleżanki g****o się znacie na tym kto jest ładny. Nie wiadomo jak wy wyglądacie, jak tu ktoś wcześniej napisał, może też macie brzuchy piwne i ciazowe, brudna karnacje, małe cycki, tandetny wygląd, twarz średnia albo wręcz brzydka itp. Ja mam zawsze powodzenie, faceci mnie komplementują i zapraszaja na randki mimo, że fakt, że jestem zajęta nie jest tajemnicą, mam też lustro w domu, czasem kobiety też mnie podziwiaja. Przewinęło się kilka dziewczyn w moim życiu, które nie mogły znieść mojego wygladu, było widać. Bliższe znajome, siostry i kuzynki też nagadywaly o moim wygladzie do moich byłych, chociaż same piękniejsze odemnie nie są, każda ma kilka defektow, a to małe piersi, lub cycki duże i reszta też ;) takie głupie gadanie znudzonych wiesniar bez własnego życia, których jedyna rozrywka jest ogladanie seriali lub obgadywanie innych lasek na uczelni.