Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem brudasem?

Polecane posty

Gość gość

Biorę codziennie prysznic i stosuję kremy na dłonie i do twarzy, a także się maluję, żeby dwa razy dziennie plus płyn do płukania jamy ustnej 2 razy w tygodniu balsamuje się i biorę dłuższa kąpiel, z czego raz robię dodatkowo peelingi na stopy, twarz i całe ciało, maseczki itp. czy to za mało?

Gość gość
na co dzień używam też mydła do ciała i do higieny intymnej, choć dziś użyłam tylko ciepłej wody, ale jak biorę kapiel większą to np. w olejkami nawilżającymi

Gość gość
Ja na przykład się kąpię raz na tydzień, a w tygodniu tylko przemywam się wodą.

Gość Palikarp
a co się dzieje z talerzami i garami w zlewie, czy już zakwitły albo mają zamiar ?

Gość gość
naczynia mam w zlewie non stop, umyję, za godzine mam znowu. mycie naczyń to ztw syzyfowa praca, przestałam się tym przejmować. Aby miec idealną kuchnię, trzeba jej nie używać. Nie wiem, niektore baby mają ku temu większy talent, tzn do utrzymania porządku, ale wiem swoje. Nie bedę stać w garach non stop, bo wiele innych rzeczy mam do zrobienia.

Gość gość
I golę się jak tylko odrastają włoski; w miejscach intymnych tylko przy udach się golę, poza tym zaprzestałam, bo mnie to męczyło i wyrosłam już z golizny w tamtych miejscach, jest to dość niedojrzałe. jednak preferuję więcej natury, ale bez przegięcia w drugą stronę, bez buszu

Gość jegonać
w piątek wieczorem wszystko brudne pakuję do koszy i do bagażnika auta wrzucam pranie i puste słoiki i jadę do domu rodzinnego za Włoszczową a po chwili powitania z rodziną wrzucam do pralki ubrania, firanki, zasłony i trampki a w zmywarce lądują brudne talerze , słoiki , widelce , w niedzielę wracam do Warszawy i mam wszystko wyprane i wymyte i w słoikach mam pasztet i ogórki a nawet smalec i gołąbki z grzybami i pierogi do podgrzania i zupę fasolową , trzy godziny jazdy autem i znowu jestem w Warszawie i mam tu wszystko , a z pracy w Żabce jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Chociaż raz jakiś nieznajomy, którego poznałam na imprezie miał jakiś problem z moimi włosami w trakcie naszych igraszek, aż końcu się zakrztusił i stracił przytomność... Od tego czasu przycinam włoski nożyczkami, jak mają około 10cm.

Gość Palikarp
teraz są modne i na fali kręcone na vaginie , więc nie podcinaj , na wałki wrzuć !

Gość gość
musicie rozjebywac prowo marnymi prowokacjami??kolo powyżej to idealny kandydat na typowego polskiego mężą...gratuluję