Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki jak często zmieniacie ręczniki

Polecane posty

Gość gość

Po każdej kąpieli czy raz na tydzień czy rzadziej?

Gość gość
jak ja użyję ręcznika to dłużej, mąż się poci i mimo iż się myje, to jak on użyje to szybciej idzie do prania, generalnie jak zaczyna brzydko pachnieć to od razu, co tydzień mam dużo ręczników do prania, ale nie wszystkie idą od razu do prania, w zależności który nieładnie pachnie to wymieniam

Gość gość
średnio wychodzi mi co 2-3 dni. Zdarza się, ze częściej ( jak źle się dosuszy).

Gość gość
Mąż po każdej kąpieli ręcznik na suszarkę i już do prania, ja czasami mam na 2 dni. Ręczniki do rąk co 1-2 dni. Dzieci kąpię pod prysznicem w tygodniu i na 2-3 dni ten sam ręcznik, chyba że wydaje mi się wcześniej brudny. W soboty po kąpieli w wannie piorę wszystkie. Ręczniki piorę 2 razy w tygodniu, mam sporo ale zwykle te same na bieżąco przesychają.

Gość gość
co tydzień, a ile używacie ręczników? U nas mąż ma swój zestaw ( do twarzy jeden i jeden większy uniwersalny do ciała) ja mam to twarzy, do kąpieli i do rąk, do włosów, do piczki :D

Gość gość
Po każdej kąpieli dziecka.Czyli codziennie!

Gość gość
Tylko patrzec jak zadasz pytanie " Jak czesto, ile razy odbywacie stosunek z mężem"? autorka tego postu psychiczna!!!! na maksa!!!!!

Gość gość
Na innym forum dowiedziałam się ze niektórzy zmieniają pościel co 3-4 miesiące więc nic mnie już nie dziwi. Ja zmieniam ręczniki raz na tydzień ale u nas one schna i nie śmierdzą. Jak jestem w rodzinnym domu w odwiedzinach to po 2ruch dniach ręcznik mi tak cuchnie ze nie mam chęci się nim wycierac.

Gość gość
reczniki co tydzien, posciel co miesiac

Gość gość
Kąpielowe średnio raz na tydzień, do rąk co 2 dni, bo non stop jest mokry.

Gość gość
wszytskie reczniki piore raz w tyg

Gość gość
codziennie lub co 2dni

Gość gość
Strasznie często wymieniacie ręczniki; ja do ciała wymieniam co dwa tygodnie (1-2 prycznice dziennie), do rąk też podobnie, a do twarzy używam ręczników jednorazowych. Moje ręczniki do ciała nie śmierdzą, częściej te do rąk. A ile w ogóle macie ręczników? Bo ja 8 kąpielowych i 6 do rąk, dla mnie i dla męża.

Gość gość
Kasia44 dziś Co za retoryczne pytanie! Ręce opadają jak czytam niektóre tematy! KASIU ATAK STARA A TAK GŁUPIA - SPRAWDŹ W SŁOWNIKU CO TO JEST "RETPRYCZNE PYTANIE a potem się "wymandrzaj" :D

Gość gość
Ręczniki około raz w tygodniu.,pościel raz w miesiącu. Rodzina trzyosobowa.

Gość gość
Ja ręczniki i pościel raz w tygodniu, najczęściej w sobotę, i wtedy wszystko piore, no chyba że jest potrzeba częściej bo ręcznik nie doschnie i śmierdzi czy pościel się zabrudzi no to wiadomo że częściej

Gość gość
"zwolenniczka konkubinatu dziś codziennie." buhahhaa taaaa juz widze jak brudas nr jeden na tym forum zmienia codziennie ręczniki hehe Pisałaś ze prysznic bierzesz co drugi dzień a ręcznik zmieniasz codziennie ?