Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy Wasze dziecko przestało pić z butelki? W czym podawałyście później mleko?

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 4 miesiące. Mleko pije z butelki, natomiast herbatki z kubka doidy (z butelki w ogóle nie chciała, podawałam łyżeczką, później z kubka). Chciałabym RACZEJ uniknąć standardowych kubków niekapków, generalnie jestem za kubkami typu 360 lub ze słomką. Z herbatkami i soczkami nie będzie problemu, ale zastanawiam się jak z mlekiem... Córka jest jeszcze mała, ale robię wstępne rozeznanie. Nawet jak będzie piła mleko z butli do roku to co później? W czym podawać? Na noc ze zwykłego kubka to chyba tak średnio, ze słomki mleko chyba też nie bardzo. No więc drogie mamy, napiszcie proszę - Kiedy Wasze dziecko przestało pić mleko z butelki - W czym podawałyście później mleko - Czy znacie może jakieś fajne kubeczki do podawania mleka. Możecie wymieniać też niekapki, być może któryś przypadnie mi do gustu. Pozdrawiam :)

Gość gość
I ja się przyłączam do pytania bo mój maluch ma 14 miesięcy i mleko na noc TYLKO z butelki zaakceptuje

Gość gość
Moja córka piła do ok roku z butli,a na nos przy butelce z kaszą usypiała. Zaczełam podawać jej kaszki łyżeczka. Samego mleka nie chciała pić. Rano manna na mmzróżnymi owocami, a na noc nestle "zdrowy brzuszek".Tak jest do teraz. Corka ma 1.5 roku

Gość gość
coś mi spacja szwankuje - przepraszam

Gość gość
te polskie bachory to glupsze sa od rodzicow jezeli to moziwe 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
moja piła mleko z kubka w wieku 12 miesięcy

Gość gość
Synek w wieku ok 8 mcy pił ze wszystkiego - słomki, dzióbka, normalnego kubka, teraz ma 15 mcy i nadal mleczko piję z butelki ze smoczkiem i nie mam zamiaru go tego pozbawiać. Sama robiłam tak do ok 4 rż.

mój jakos do roku a potem nie chciał smoczka tez w ogóle nie uzywał jak dla mnie to dobrze:)