Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubezpieczenie Auta

Polecane posty

Gość gość

Witam 17 W Nocy Kupiłam Auto a 18 Rano Je Ubezpieczyłam I Fundusz naliczył mi kare ponad tysiąc Zł Kiedy kupowałam auto właściciel mówił ze ma ubezpieczenie samochód czy ja muszę to płacić

Gość gość
Odwołuj się, bo ktos cie oszukal. Dlatego warto kupowac nówke. Ja mam auto nowe z uni car dwa i przy okazji dobre ubezpieczenei Cisk w pakiecie. I wiem, że nikt mnie nie wykiwa.

Gość KaniaFinanse
Zapraszamy do biura mieszkańców Cieszyna i okolic. Specjalizujemy się w doradztwie produktów ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klientów staramy się wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdego traktujemy indywidualnie, dopasowując jak najkorzystniejszą ofertę. Dzięki współpracy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsiębiorstwo z roku na rok zdobywa coraz to większe uznanie i poszerza grono stałych Klientów. Zapraszamy na stronę: http://www.kaniafinanse.pl/

Gość martinnna
Ja właśnie dostałam korzystna ofertę w Generali, w cenie OC mam teraz zieloną kartę i assistance wypadkowy, oprócz tego zniżkę za doświadczenie i dodatkowe niżki na zakup innych produktów

Gość gość
Dobrze jest ubezpieczyć auto w sprawdzonych ubezpieczycielach ale także wybierać najlepsze oferty, ponieważ jednak są to co roczne koszty.W ten sposób możemy wiele zaoszczędzić. A dodatkowo można szybko wybrać w Concordii i zapłacić online takie ubezpieczenie.